مقاله ارزیابی روابط جدید در کاهش محدودیتهای محاسبه RQD و کاربرد آن در تعیین پارامترهای ژئومکانیکی توده سنگ (مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روابط جدید در کاهش محدودیتهای محاسبه RQD و کاربرد آن در تعیین پارامترهای ژئومکانیکی توده سنگ (مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روابط جدید در کاهش محدودیتهای محاسبه RQD و کاربرد آن در تعیین پارامترهای ژئومکانیکی توده سنگ (مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روابط جدید در کاهش محدودیتهای محاسبه RQD و کاربرد آن در تعیین پارامترهای ژئومکانیکی توده سنگ (مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روابط جدید در کاهش محدودیتهای محاسبه RQD و کاربرد آن در تعیین پارامترهای ژئومکانیکی توده سنگ (مطالعه موردی ساختگاه سد بختیاری) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در حال حاضر RQD توسط محققین بسیاری مورد استفاده قرار گرفته و کاربردهایی بسیاری از آن در محاسبه پارامترهای ژئومکانیکی توسعه یافته است. علیرغم گستردگی کاربرد آن، محدودیت-هایی دارد که استفاده از آن را با تردید مواجه نموده است. بررسیهای اخیر نشان می دهد که روش تراکم وزنی درزه Weighted Joint Density- WJD میتواند بعنوان روشی جایگزین جهت کاهش محدودیتهای محاسبه RQD مطرح گردد. برخی از محققین مدول تغییر شکل پذیری توده سنگ را با استفاده از مقدار RQD محاسبه نموده اند که با توجه به محدودیتهای موجود در محاسبه RQD در مورد اعتبار چنین روابطی تردیدهای جدی وجود دارد . در این پژوهش نتایج آزمایش بارگذاری صفحهای و مغزههای بدست آمده در ۱۱ نقطه از ساختگاه سد بختیاری مورد استفاده قرار گرفتهاند. با بهرهگیری از این اطلاعات و کاربرد روش نوین محاسبه RQD مدول تغییر شکل پذیری توده سنگ تخمین زده شده است. مقایسه نتایج بدست آمده از روش متداول و روش تراکم وزنی درزه در محاسبه RQD نشان دهنده ارتباط بهتر RQD محاسبه شده به روش تراکم وزنی درزه با مدول تغییر شکل پذیری توده سنگ است. با توجه به ضریب همبستگی خطی به دست آمده، مشاهده میشود که رابطه پالمسترم ۲۰۰۵ نسبت به روش سنتی محاسبه RQD و همچنین رابطه پالمسترم ۱۹۸۲ مناسبتر میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.