مقاله عوامل موثر بر رنگ و ترانسلوسنسی چینی مظروف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله عوامل موثر بر رنگ و ترانسلوسنسی چینی مظروف دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عوامل موثر بر رنگ و ترانسلوسنسی چینی مظروف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر بر رنگ و ترانسلوسنسی چینی مظروف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عوامل موثر بر رنگ و ترانسلوسنسی چینی مظروف :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
یکی از مشکلات اصلی صنا یع چینی مظروف کشور که عمدتا تولید کننده هاردپرسلان می باشند، پایین بودن ترانسلوسنسی و کیفیت مطلوب سطح ی از جمله رنگ و جلای لعاب م ی باشد، خواصی که بالا بودنآنها عامل اصلی زیبایی، چشم نوازی ورضایتمندی مشتری می باشد.خصوصا آنکه در چند سال گذشته با بکارگیری کوره های پخت سر یع با مدت زمان پخت ۴ ا لی ۶ ساعت و تصور اشتباه در خصوص و یژگیها یاین نوع سیستم های پخت از قبیل کم بودن زمان انجام کامل استحاله ها ی فاز ی، نزد یکی مناطق کوره به یکدیگر و امکان تداخل مناطق احیایی، حصول کیفیت مطلوب را دچار مشکل نموده است.اگرچه دستیابی به کیفیتی جهانی و قابل رقابت با برندها ی معتبر اروپا یی با امکانات و تجهیزات موجود در صنایع چینی کشور امکان پذ یر می باشد اما تحقیقات گسترده و مستمر جهت دست یابی به کیفیتی جهانی درصنعت ما جا یی نداشته و د یدگاه سنت ی حاکم بر صنعت مملکت برا ین اصل استوار است که هر آنچه را تولید کنیم مشتر ی می خرد، لذا مجموعه عوامل فوق باعث گردیده تا در صنا یع چینی به کیفیت ذاتی وسطحی محصولات توجه خاص نشود . هدف اصلی از انجام ا ین تحقیق بررسی عوامل ی است که به طور غالب (نه مطلق ) بیشترین تاث یر را بر رو ی رنگ و ترانسلوسنس ی دارد ضمن ا ینکه عوامل فرعی نیز به اختصار مورد بررسی قرار گرفته است که بر ا ین اساس فرمولاسیون و در نتیجه نوع و میزان فازها ی بعد از پخت عامل اصل ی موثر بر ترانسلوسنس ی و رژیم پخت و نحوه و مقدار اعمال اتمسفر احیایی عامل اصلی موثر بر رنگ محصولات می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.