مقاله ساخت لعاب آونچورین و بررسی تاثیر ترکیب بر رفتار ذوب و خواص حرارتی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ساخت لعاب آونچورین و بررسی تاثیر ترکیب بر رفتار ذوب و خواص حرارتی آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ساخت لعاب آونچورین و بررسی تاثیر ترکیب بر رفتار ذوب و خواص حرارتی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت لعاب آونچورین و بررسی تاثیر ترکیب بر رفتار ذوب و خواص حرارتی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ساخت لعاب آونچورین و بررسی تاثیر ترکیب بر رفتار ذوب و خواص حرارتی آن :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
لعاب های آونچورین در مجموعه لعاب های کریستا لی قرار دارند . کریستال ها در این لعاب بر خلاف لعاب های کریستالی معمولی که در سطح قرار می گیرند در عمق و زیر سطح لعاب به وجود می آیند . پائین بودن ویسکوزیته لعاب و حضور اکسیدهای خاص به ویژه اکسید آهنIII) از عوامل مهم و تاثیر گذار بر ساخته شدن و رشد کریستال ها است. هدف از انجام این تحقیق ساخت لعاب آونچورین بود که با ساخت ۵ لعاب با آمیزهای مختلف آغاز گردید پس ازآماده سازی لعا ب ها اعمال روی بدنه و پخت از بین آن ها دو لعابG4B و G1 غنی به اکسید لیتیم و حاوی مقدار کافی اکسید آهن برای کریستالیزاسیون و تبدیل به ل عاب آونچورین آماده تر از دیگر لعاب ها تشخیص داده شدند . پس از این انتخاب محاسبه امیز در قالب لعاب فریتی صورت گرفت و لعاب ها ذوبگردیدند. دو لعاب انتخابی روی بدنه رسی بیسکویت شده اعمال و در دمای۱۰۰۰° در آتمسفر خنثی کوره الکتریکی ) پخته شدند . تشکیل کریستال ها در عمق و گرایش به پدیده آونچورین در لعاب ۱G درمقایسه باG4B شدیدتر بود. اختلاف مشاهده شده زمینه کنجکاوی و جستجوی عامل تاثیر گذار بر فرآیند تشکیل کریستال ها گردید . به دلیل اهمیت ویسکوزیته و رفتار ذوب اقدام به اندازه گیری آن در دماهای ۱۳ ۱۰ Tg و لیتلتو ن ۷/۶ ۱۰ شد در میکروسکوپ حرارتی رفتار ذوب این دو لعاب اندازه گیری و با یکدیگر مقایسه شدند . رفتار حرارتی لعاب ها با توجه به تست دیلاتو متری در قالب اندازه گیری ضریب انبساط حرارتی وTg انجام گرفت. مقایسه رفتار ذوب لعاب ها نشان داد که لعابG4Bبا نقطه نرم شوندگی حدود۷۶۰درجه و۷۶۰درجه Tg درمقایسه با لعاب G1 دارای ویسک وزیته کمت ری است . اندازه گیری دماهایTg و لیتلتون لعاب ها بلندتر بودن آن ها را در مقایسه با شیشه سودا لایم تایید نمود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.