مقاله سنتز رنگدانه لوستر قرمز و نارنجی بر پایه میکا، کائولن و سیلیس و بررسی عوامل موثر درفرایند پوشش دهی و خواص رنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سنتز رنگدانه لوستر قرمز و نارنجی بر پایه میکا، کائولن و سیلیس و بررسی عوامل موثر درفرایند پوشش دهی و خواص رنگی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنتز رنگدانه لوستر قرمز و نارنجی بر پایه میکا، کائولن و سیلیس و بررسی عوامل موثر درفرایند پوشش دهی و خواص رنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز رنگدانه لوستر قرمز و نارنجی بر پایه میکا، کائولن و سیلیس و بررسی عوامل موثر درفرایند پوشش دهی و خواص رنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سنتز رنگدانه لوستر قرمز و نارنجی بر پایه میکا، کائولن و سیلیس و بررسی عوامل موثر درفرایند پوشش دهی و خواص رنگی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این تحقیق برای سنتز رنگدانه ی لوستر، ذرات پولکی شکل کائولن و سیلیس به عنوان پایه هایی جدید و میکا به عنوان یک پایه متداول مورد استفاده قرار گرفت . این ذرات پولکی شکل توسط لایه های اکسیدآهن و همچنینلایه های اکسید آلومینیم که برای افزایش خواص لوستری مورد استفاده قرار میگیرد، پوشش داده شد. پوشش دهی از طریق فاز محلول و به روش رسو ب گذاری شیمیایی انجام شد. رسوب گذاری طی دو مرحله بااستفاده از محلول کلریدفریک آ بدارFeCl3.6H2O و به کمک محلول سولفات آلومینیم هیدراته(Al2(SO4)3.14H2O)با نسبت های مختلف انجام شد. شرایط رسوب گذاری با حرارت دهی، کنترلpH و همزدن مداوم کنترل شد که نهایتاً امکان ایجاد تغییر رنگ را نیز فراهم کرد . فرایند رسوب گذاری در دمای بهینه ی۹۰°وبه مدت ۴ ساعت انجام شد . پس از فیلتراسیون، شستشو و خشک کردن، نمونه ها به مدت ۲ ساعت در دماهای مختلف از ۵۰۰ تا۸۰۰° زینتر شد . و نهایتاً ۱۴ نمونه ی منحصر به فرد تهیه شد و برای بررسی اثر عوامل مختلف نظیر دمای کلسیناسیون بر خواص رنگی نمونه ها تحت آنالیز اسپکتروفوتومتریSEM و XRDقرارگرفتند, که مشاهده شد با افزایش دما از ۵۰۰ به،۸۰۰L* و b* ،a* برای نمونه های بر پایه کائولن ۳۰ % ودر نمون ه های بر پایه سیلیس حدود ۱۲ % افزایش یافته است . همچنین با افزایش دمای سنتز ، نرخ افزایش باز تابشبا افزایش طول موج تابشی از ۳۶۰ تاnm760 ، حدود ۱۵ % برای نمون ههای بر پایه کائولن افزایش یافت . همچنینمشخص شد با تغییرpH از منطقه اسیدی به بازی رنگ از زرد به قرمز قابل تغییر است . همچنین برخی ازنمونه های تهیه شده بصورت چاپ بر روی لعاب کاشی اعمال شدند و پس از پخت مورد بررسی قرار گرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.