مقاله شستشوی صحیح سبزیجات با استفاده از آزمایش های میکروبیولوژی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شستشوی صحیح سبزیجات با استفاده از آزمایش های میکروبیولوژی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شستشوی صحیح سبزیجات با استفاده از آزمایش های میکروبیولوژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شستشوی صحیح سبزیجات با استفاده از آزمایش های میکروبیولوژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شستشوی صحیح سبزیجات با استفاده از آزمایش های میکروبیولوژی :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

سبزیجات برگی و غیربرگی از جمله مواد غذایی لازم و ضروری برای بدن انسان می باشد که مصرف تازه و خام این مواد به کرات توصیه شده است. از طرفی این مواد غذایی مفید در طی رشد در محیط و در جریان مختلف آبیاری و فرآوری با میکروارگانیسم های مختلف آلوده می گردد. همچنین به دلیل این که کلیه ی مراحل شستشوی سبزیجات در منازل با دست انجام می گیرد، ممکن است مراحل شستشو با عدم موفقیت انجام گرفته و میکروب های پاتوژن در محیط باقی بمانند و یا به دلیل زمان غیر استاندارد حضور ماده ی ضدعفونی کننده، بافت سبزیجات آسیب ببینند. اپیدمیولوژی بالای بیماری های گاستر و اینتستیانل و انتقال ساده ی باکتری های پاتوژن گوارشی و عفونت های انگلی، نیاز به تجدیدنظر و یافتن راه های اصلاحی را بر این مهم ایجاد می نماید. این تحقیق با هدف یافتن روشی استاندارد جهت شستشوی سبزیجات برگی و غیر برگی براساس آزمون و خطا و با تکیه بر آزمایش های میکروبیولوژی انجام گرفته است. نتایج حاصله روش های عملی صحیح شستشوی سبزیجات را ارائه می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.