مقاله بررسی تأثیر اینرسی حرارتی جداره های فضاهای مسکونی بر عملکرد سیستم های هیدرونیک گرمایش-سرمایشتشعشعی سقفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر اینرسی حرارتی جداره های فضاهای مسکونی بر عملکرد سیستم های هیدرونیک گرمایش-سرمایشتشعشعی سقفی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر اینرسی حرارتی جداره های فضاهای مسکونی بر عملکرد سیستم های هیدرونیک گرمایش-سرمایشتشعشعی سقفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر اینرسی حرارتی جداره های فضاهای مسکونی بر عملکرد سیستم های هیدرونیک گرمایش-سرمایشتشعشعی سقفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر اینرسی حرارتی جداره های فضاهای مسکونی بر عملکرد سیستم های هیدرونیک گرمایش-سرمایشتشعشعی سقفی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این تحقیق به چگونگی عملکرد سیستم های هیدرونیک گرمایش – سرمایش تشعشعی سقفی در یک فضای نمونه با دو جداره مختلف از نظر اینرسی حرارتی پرداخته شده است. در سیستم های سرمایش تشعشعی مسئله تقطیر از عوامل چالش برانگیز بوده و باید مورد توجه قرار گیرد. این امر عملکرد و دامنه کاربرد سیستم های سرمایش تشعشعی را بسته به رطوبت و بار حرارتی فضای تحت تهویه محدود می کند . مسئله حائز اهمیت در مورد سیستم های گرمایش تشعشعی سقفی، تابش نامتقارن و نارضایتی ناشی از آن است. در این مقاله پارامترهای ذکر شده به همراهآسایش حرارتی بر اساس معیار فنگر و مصرف انرژی در یک فضای نمونه با ابعاد ۲/۷ × ۶ × ۸ متر که براساس استاندارد ASHRAE-140 انتخاب گردیده، مورد بررسی قرار گرفته است . جداره های تشکیل دهنده فضا دارای دو ساختار با اینرسی حرارتی زیاد HI و اینرسی حرارتی کم LI میباشند. تحقیق حاضر در شرایط آب و هوایی تهران صورت گرفته است .نتایج این بررسی نشان میدهد با افزایش اینرسی حرارتی جداره های فضا احتمال تقطیر برروی سطح پانل در حالت سرمایش و همچنین تابش نامتقارن ناشی از سقف گرمدر حالت گرمایش کاهش می یابد . افزایش اینرسی حرارتی جداره های فضا از ساختار LI به HI نارضایتی ناشی از تابش نامتقارن را از ۳۵ % به ۲۵ % کاهش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.