مقاله بررسی اثرات آبیاری تکمیلی و مقادیر نیتروژن بر صفات مورد بررسی درگندم رقم کراس البرز (Triticum aestivum L)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات آبیاری تکمیلی و مقادیر نیتروژن بر صفات مورد بررسی درگندم رقم کراس البرز (Triticum aestivum L) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات آبیاری تکمیلی و مقادیر نیتروژن بر صفات مورد بررسی درگندم رقم کراس البرز (Triticum aestivum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آبیاری تکمیلی و مقادیر نیتروژن بر صفات مورد بررسی درگندم رقم کراس البرز (Triticum aestivum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات آبیاری تکمیلی و مقادیر نیتروژن بر صفات مورد بررسی درگندم رقم کراس البرز (Triticum aestivum L) :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور بررسی اثر آبیاری تکمیلی و کود نیتروژن بر عملکرد دانه و اجزای آن در گندم دیم رقم سرداری، آزمایشی در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی و به صورت اسپلیت پلات با سه تکرار انجام گردید. زمان های مختلف آبیاری تکمیلی به عنوان کرت اصلی و سطوح مختلف نیتروژن به عنوان کرت فرعی در نظر گرفته شد. عملکرد دانه، بیوماس، شاخص برداشت، تعداد سنبله در متر مربع و وزن هزار دانه اندازه گیری و برآورد گردید. نتایج تحقیق نشان داد که اثر آبیاری روی تمام صفات موردمطالعه معنی دار و نیتروژن به جز بر روی تعداد دانه در سنبله روی بقیه صفات اثر معنی داری داشت. آبیاری تکمیلی در مرحله بوتینگ باعث تولید بیشترین عملکرد دانه، وزن هزار دانه، تعداد سنبله و شاخص برداشت شد. میزان نیتروژن در این آزمایش بین سطح ۵۰، ۱۰۰، و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار اثر افزایشی نسبت به صفر کیلوگرم در هکتار بر بیوماس تعداد سنبله داشته اما اثر معنی داری با هم نداشتند. کود نیتروژن ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار باعث بیشترین عملکرد دانه شد. در این آزمایش بیشترین عملکرد دانه در آبیاری تکمیلی در مرحله بوتینگ و میزان ازت ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار و کمترین عملکرد دانه در شرایط دیم و میزان ازت صفر کیلوگرم در هکتار بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.