مقاله بررسی تأثیر فرود بلند مدیترانه بر بارش های دوره سرد سال های ۷۲-۱۹۷۱ (ترسالی) و ۷۳-۱۹۷۲ (خشکسالی) در غرب زاگرس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر فرود بلند مدیترانه بر بارش های دوره سرد سال های ۷۲-۱۹۷۱ (ترسالی) و ۷۳-۱۹۷۲ (خشکسالی) در غرب زاگرس دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر فرود بلند مدیترانه بر بارش های دوره سرد سال های ۷۲-۱۹۷۱ (ترسالی) و ۷۳-۱۹۷۲ (خشکسالی) در غرب زاگرس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر فرود بلند مدیترانه بر بارش های دوره سرد سال های ۷۲-۱۹۷۱ (ترسالی) و ۷۳-۱۹۷۲ (خشکسالی) در غرب زاگرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر فرود بلند مدیترانه بر بارش های دوره سرد سال های ۷۲-۱۹۷۱ (ترسالی) و ۷۳-۱۹۷۲ (خشکسالی) در غرب زاگرس :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

ارتباط بین بارشهای غرب زاگرس در طی دوره سرد سالهای ۷۲-۱۹۷۱ (دوره تر) و دوره سرد سالهای ۷۳-۱۹۷۲ (دوره خشک) از یک سو و عمق، آزیموت و موقعیت فرود بلند مدیترانه از سوی دیگر مطالعه ش د. سنجش و اندازه گیری های مختلف بر روی نقشه های سطح ۵۰۰ هکتوپاسکال در تمام روزهای دوره آماری فوق به انحام رسید. به این منظور از داده های بارش روزان ه دوره سرد ۷۳-۱۹۷۱ و داده های بارش ماهانه ۸۵-۱۹۷۱ در ۱۸ ایستگاه غرب و جنوبغرب زاگرس استفاده گردید. دوره سرد، معادل ماههای اکتبر، نوامبر، دسامبر، ژانویه، فوریه و مارس در نظر گرفته شد. نتایج مطالعه نشان داد که دوره خشک با وجود دارا بودن عمق زیاد فرود نسبت به دوره تر، بارش کمتری دریافت کرده است. مقایسه میانگین مجموع بارش ماهانه و میانگین عمق ماهانه فرودها نشان می دهد که عمق زیاد فرود یگانه دلیل افزایش بارش نیست. بلکه موقعیت مکانی فرود شرط اساسی به حساب می آید. در روزهای وقوع بیشینه بارش در دوره تر، همچنین بیشتر روزهای دارای بارش، هم در دوره تر و هم در دوره خشک، محور فرود عمدتاً جهت شمالشرق- جنوبغرب داشته است. در حالی که جهت گیری شمالغرب- جنوبشرق محور، با تعداد روزهای دارای بارش کمتری همراه بوده است. در دوره تر سالهای ۷۲-۱۹۷۱ محور فرود بطور متوسط بین ۲۵ الی ۴۰ درجه طو ل شرقی قرار داشته است. در حالیکه در دوره خشک سالهای ۷۳-۱۹۷۲ با پراکنش گسترده تر، قدری بسمت غرب جابجا و بین ۱۵ تا ۴۰ درجه طول شرقی مستقر شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.