مقاله ارزیابی تزریق پذیری ساختگاه سد با استفاده از شاخص نفوذپذیری ثانویه(مطالعه موردی سد مخزنی میرزای شیرازی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تزریق پذیری ساختگاه سد با استفاده از شاخص نفوذپذیری ثانویه(مطالعه موردی سد مخزنی میرزای شیرازی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تزریق پذیری ساختگاه سد با استفاده از شاخص نفوذپذیری ثانویه(مطالعه موردی سد مخزنی میرزای شیرازی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تزریق پذیری ساختگاه سد با استفاده از شاخص نفوذپذیری ثانویه(مطالعه موردی سد مخزنی میرزای شیرازی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تزریق پذیری ساختگاه سد با استفاده از شاخص نفوذپذیری ثانویه(مطالعه موردی سد مخزنی میرزای شیرازی) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از انجام مراحل مختلف عملیات حفاری و تزریق در هر مقطعی، آب بند نمودن آن مقطع به منظور کاهش دبی عبوری می باشد. دراین راستا بیش از نیم قرن است که معیار لوژان به عنوان یک شاخص جهت تزریق شناخته شده است که با توجه به ارتباط میان لوژانشاخص نفوذپذیری ثانویه می توان از نتایج توام جهت تزریق پذیری سد استفاده نمود. دراین تحقیق علاوه بر استفاده از داده های آزمایش لوژان، براساس آزمایش شاخص نفوذپذیری ثانویه، طبقه بندی توده سنگ و تزریق پذیری ساختگاه سد میرزای شیرازی بررسی شده است در یک نتیجه گیری کلی در محدوده محور سد بهسازی شامل دو مرحله می باشد . مرحله اول: مناطقی که توده سنگ براساس شاخص نفوذ پذیری ثانویه در رده های D,C ( کیفیت بسیار ضعیف) قرار می گیرند و نیاز به بهسازی به صورت گسترده دارند. مرحله دوم: مناطقی که از نظر شاخص نفوذ پذیری ثانویه در رده A قرار می گیرند نیاز به بهسازی ندارند. مناطقی که در رده B قرار می گیرند براساس درجه درزه داری به طور منطقه ای نیاز به بهسازی دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.