مقاله بررسی راهکارهای لازم و همکاریهای متقابل در جهت پیشگیری و کاهش خسارات مخاطرات محیطی در کشورهای اسلامی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی راهکارهای لازم و همکاریهای متقابل در جهت پیشگیری و کاهش خسارات مخاطرات محیطی در کشورهای اسلامی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی راهکارهای لازم و همکاریهای متقابل در جهت پیشگیری و کاهش خسارات مخاطرات محیطی در کشورهای اسلامی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی راهکارهای لازم و همکاریهای متقابل در جهت پیشگیری و کاهش خسارات مخاطرات محیطی در کشورهای اسلامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی راهکارهای لازم و همکاریهای متقابل در جهت پیشگیری و کاهش خسارات مخاطرات محیطی در کشورهای اسلامی :
تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
جمعیت مسلمانان جهان در حال حاضر بیش از یک و نیم میلیارد نفر می باشد که حدود ۲۳ درصد جمعیت جهان راتشکیل می دهند. اندونزی، پاکستان و هند به ترتیب مقام اول تا سوم جهان را از نظر تعداد مسلمان به خود اختصاص داد هاند و کشور اسلامی ما ایران از این نظر در مقام هفتم جهان قرار دارد. کشورهای اسلامی با مساحت حدود ۳۰ میلیون کیلومتر مربع و جمعیتی بیش از یک میلیارد نفر تقریبا ۲۵ درصد کشورهای جهان را شامل می شوند. اکثر این کشورها از نظر منابع طبیعی و ثروتی غنی بوده اما به لحاظ کمبود تجهیزات لازم و فقدان فن آوری های نوین و همچنین نیروی انسانی ماهر کمتر قادر به شناسایی و بهره برداری از مابع طبیعی خود و تبدیل آنها به فرآوری های برتر می باشند. از نقطه نظر موقعیت جغرافیایی این کشورها در مناطقی واقع شده اند که با انوع مخاطرات طبعی مواجهند و بطور کلی حوادثی از قبیل خشکسالی، سیل و طوفان از پدیده های جوی و اقلیمی غالب هستند که دارای بیشترین فراوانی خسارات جانی و مالی می باشند. با توجه به موارد فوق و با بهره گیری از تعالیم عالیه اسلام که دین مشترک میان این کشورهاست و همواره مسلمانان را به وحدت و همکاری با یکدیگر بخصوص در هنگام بروز مصائب و حوادث طبیعی ناگوار فراخوانده است،لزوم یکپارچگی و همکاری و کمکهای بیشتری در بین این کشورها احساس می شود که این امر می تواند به دو طریق صورت پذیرد، یکی فعالیتهایی که در جهت کاهش ریسک بوده و عمدتاً حالت پیشگیرانه (مدیریت ریسک) از قبیل فعالیتهایی که در جهت افزایش آگاهی عمومی و بهبود برنامه ریزیهای شهری و روستایی صورت می گیرد و دوم اقداماتی که پس از وقوع حادثه انجام می شود که عموماً جنبه امداد و خدما ت رسانی دارند (مدیریت بحران)، که این امور می تواند از طریق تشکیل سازمان بین المللی همکاریهای کشورهای اسلامی که در زمینه های مختلف علمی و آموزشی، اقتصادی و فنی خدمات نماید به انجام رسد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.