مقاله ی ضد میکروبی از پوست قورباغه و سنجش اثر ی مادهجداسازی و شناسایی باکتری تولید کنندهضد میکروبی آن بر روی چندین سویه استاندارد و استخراج آن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ی ضد میکروبی از پوست قورباغه و سنجش اثر ی مادهجداسازی و شناسایی باکتری تولید کنندهضد میکروبی آن بر روی چندین سویه استاندارد و استخراج آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ی ضد میکروبی از پوست قورباغه و سنجش اثر ی مادهجداسازی و شناسایی باکتری تولید کنندهضد میکروبی آن بر روی چندین سویه استاندارد و استخراج آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ی ضد میکروبی از پوست قورباغه و سنجش اثر ی مادهجداسازی و شناسایی باکتری تولید کنندهضد میکروبی آن بر روی چندین سویه استاندارد و استخراج آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ی ضد میکروبی از پوست قورباغه و سنجش اثر ی مادهجداسازی و شناسایی باکتری تولید کنندهضد میکروبی آن بر روی چندین سویه استاندارد و استخراج آن :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

کاربرد وسیع آنتی بیوتیکها منجر به پیدایش سویههای میکروبی مقاوم در سراسر دنیا شده است. بدین منظور جهت یافتن آنتی بیوتیک جدید برای مقابله با میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاوم به آنتی بیوتیکهای رایج، جداسازی و شناسایی باکتری تولید کنندهی مادهی ضد میکروبی از پوست قوربا ( Rana ridibunda )و استخراج آن انجام گرفت. باکتری جداسازی شده بر اساس تعیین توالی SrDNA16 و خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی به عنوان سویه جدیدی ازatrophaeus Bacillus شناسایی شد. مادهی ضد میکروبی تولید شده توسط این باکتری به دو صورت قطبی و غیر قطبی بوده و وسیع الطیف می باشد که علاوه بر باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی Staphylococcus ، Bacillus subtilis ATCC465 Klebsiella pneumoniae ، Escherichia coli ، aureus علیه مخمرCandida albicansنیز دارای فعالیت ضدمیکروبی می باشد. گلوکز به عنوان منبع کربن و دمای C30 و pH7 به عنوان شرایط بهینه رشد باکتری و تولید ماده ی ضد میکروبی توسط آن تعیین شد. مادهی ضد میکروبی در طیف گستردهی دمایی ۲۵ تا C100 به مدت ۲ ساعت ودر C4 به مدت ۲۴ ساعت و همچنین در بازه pH بین ۲ تا ۱۱ کاملا پایدار می باشد. طیف اثر این ترکیبات ضد میکروبی برروی باکتری های گرم مثبت بیشتر از باکتری های گرم منفی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.