مقاله شناسایی مکان های ژنی کنترل کننده شاخص های مرتبط با تحمل خشکی در آخر دوره رشد در یک جمعیت دابلد هاپلوئید گندم نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی مکان های ژنی کنترل کننده شاخص های مرتبط با تحمل خشکی در آخر دوره رشد در یک جمعیت دابلد هاپلوئید گندم نان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی مکان های ژنی کنترل کننده شاخص های مرتبط با تحمل خشکی در آخر دوره رشد در یک جمعیت دابلد هاپلوئید گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی مکان های ژنی کنترل کننده شاخص های مرتبط با تحمل خشکی در آخر دوره رشد در یک جمعیت دابلد هاپلوئید گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی مکان های ژنی کنترل کننده شاخص های مرتبط با تحمل خشکی در آخر دوره رشد در یک جمعیت دابلد هاپلوئید گندم نان :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور مکان یابی ژن های مرتبط با شاخص های تحمل به تنش خشکی در لاین های دابلد هاپلوئید نان در شرایط تنش خشکی آخر فصل و تعیین مناسبترین معیار انتخاب در شرایط تنش، ۹۳ لاین دابلد هاپلوئید به همراه دو والد در شرایط مزرعه بدون تنش (معمول منطقه) و تنش خشکی (قطع آبیاری از مرحله گلدهی) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ۸۹-۸۸ در مزرعه تحقیقات کشاورزی دانشگاه شهرکرد مورد ارزیابی قرار گرفتند. عملکرد دانه در دو محیط اندازه گیری شد و بر مبنای آن شاخص های مرتبط با تنش تحمل خشکی از جمله SSI ،STI ، TOL و GMP برآورد شدند. پس از استخراج DNA از نمونه های برگی جوان، تعداد ۳۰ جفت پرایمر SSR چند شکل روی کل افراد جامعه آزمون شدند. تجزیه داده های فنوتیپی بیانگر توزیع نرمال برای شاخص های تحمل و وجود تفکیک متجاوز در جامعه مورد مطالعه بود. بالاترین ضرائب همبستگی بین شاخص های GMP ،MP و STI و عملکرد در دو محیط تنش و بدون تنش مشاهده گردید. مکان یابی ژن های مرتبط با شاخص های تحمل به تنش خشکی نشان داد که برای شاخص TOL یک QTL روی کروموزم B1، برای STI دو QTL روی کروموزم های ۴ A و ۵A برای SSI دو QTL روی کروموزم B2، و برای GMP یک QTL روی کروموزم A5 شناسایی گردید. که در کل بین ۱۰ تا ۲۰ درصد از تنوع این شاخص ها را توجیه می نمایند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.