مقاله بهینه سازی شرایط کشت حالت جامد باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شرایط کشت حالت جامد باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط کشت حالت جامد باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط کشت حالت جامد باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط کشت حالت جامد باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این پژوهش شرایط بهینه کشت باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس بر سبوس گندم با هدف به حداکثر رساندن جمعیت زمان تخمیر، و درصد عصاره مخمر بودند و برای بدست ،pH ، باکتری بدست آمد. فاکتورهای بررسی شده شامل دما، رطوبت آوردن شرایط بهینه طراحی آزمایشها به روش سطح پاسخ چرخشی متعامد انجام گرفت. این طرح شامل ده آزمایش در نقطه مرکزی و ۵۲ آزمایش در ۲۶ نقطه غیرمرکزی با دو تکرار بود. شرایط نقطه مرکزی عبارت از دمای ۳۵ درجه سانتیگراد، ۱۵ ساعت تخمیر و % ۲ عصاره برمبنای وزن خشک سبوس بود. مدل درجه دوم با دقت قابلقبول ،pH=6 ،% رطوبت ۶۰نتایج را پوشش داد. از این مدل میتوان برای تعیین شرایط بهینه با منظور نمودن محدودیتها استفاده کرد. برای (R2=78) حالتی که حداکثر غلظت مخمر % ۱ و حداکثر زمان تخمیر به ۱۲ ساعت محدود گردد شرایط بهینه شامل دمای ۳۷ درجه × ۶ بوده که به جمعیت نهائی ۱۰۹ / اولیه ۷ pH سانتیگراد، رطوبت % ۶۰ و ۶/۳ عدد باکتری در هر گرم سبوس منجر میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.