مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای پاستوریزه تولیدی استان آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای پاستوریزه تولیدی استان آذربایجان غربی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای پاستوریزه تولیدی استان آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای پاستوریزه تولیدی استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای پاستوریزه تولیدی استان آذربایجان غربی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

از نظر استانداردهای بین المللی وجود آنتیبیوتیک درشیر به دلیل باقی ماندن در شیرخام و احتمال ایجاد عکس العمل های آلرژیک و تخریب فلور میکروبی مفیددستگاه گوارش مسمومیت کم خونی ایجاد مقاومت قابل انتقال درباکتریهای بیماری زا کاهش جذب کلسیم و بطور کلی ایجادمشکلات برای سلامتی مصرف کننده غیرقابل قبول می باشد هدف ازاین تحقیق پایش باقیمانده آنتی بیوتیک ها درشیرهای پاستوریزه استان آذربایجان غربی بود دراین بررسی نمونه های شیرپاستوریزه تولیدی کارخانجات استان جمع آوری شده و به وسیله کیت براساس دستورالعمل شرکت سازنده مورد آزمایش قرار گرفت ۲/۱۷% نمونه ها آلوده به انواع آنتی بیوتیک بودند نتایج این بررسی نشان دهنده لزوم پایش دائمی شیرپاستوریزه برای احراز سلامت شیر می باشد از سویی به دلیل اهمیت اقتصادی و مخاطرات بهداشت عمومی باقیمانده آنتی بیوتیک ها این امر اهمیت بیشتری می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.