مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه در معرض تهدید انقراض آردوج در منطقه حفاظت شده ارسباران با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه در معرض تهدید انقراض آردوج در منطقه حفاظت شده ارسباران با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه در معرض تهدید انقراض آردوج در منطقه حفاظت شده ارسباران با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه در معرض تهدید انقراض آردوج در منطقه حفاظت شده ارسباران با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه در معرض تهدید انقراض آردوج در منطقه حفاظت شده ارسباران با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

تنوع زیستی به گوناگونی اشکال حیات بر روی کره زمین در سه سطح اکوسیستم گونه و ژن و بر همکنش این عوامل اطلاق می شود. منطقه حفاظت شده ارسباران یکی از ۵۲۹ ذخیره گاه بیوسفر جهان دارای فون و فلور غنی و گونه های حائز اهمیت گونه ای درختی (بندرت درختچه ای)، دو پایه (بندرت یک پایه) که Juniperrus foetidissima فراوان است. آردوج با نام علمی ۳ متر قطر دارد. این گونه با ارزش مختص منطقه ارسباران بوده و طبق لیست سرخ اتحادیه / ۲ الی ۳ / ۲۵ متر ارتفاع و ۵ – تا ۱۵ به بررس ی تنوع RAPD جز گونه های در خطر تهدید انقراض محسوب می شود. در این تحقیق با استفاده ازمارکر IUCN مورد ، DNA ژنتیکی بین ۲۰ ژنوتیپ جمع آوری شده از جنگل های ارسباران پرداخته شد. ۵ پرایمر ۱۰ مر ی جهت تکثیر استفاده قرار گرفت که باند های به دست آمده از ۴ پرایمر چند شکلی بین ژنوتیپ ها را نشان داد . گروهبندی ژنوتیپ ها و UPGMA و ضریب تشابه NTSYS به وسیله نرم افزار RAPD رسم دندروگرام حاصل بر اساس حضور و عدم حضور باندهای صورت گرفت. با ترسیم دندروگرام ، ژنوتیپ های مورد بررسی با ۶۱ درصد شباهت به ۳ گروه تقسیم بندی شدند.این مطالعه در آردوج نشان داد. بنابراین این مارکر می تواند RAPD سطوح بالایی از پلی مورفیسمی بین ژنوتیپ ها را با استفاده از آنالیز جهت مطالعات بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت آردوج ایران مناسب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.