مقاله بررسی روند تجمع پرولین و پروتئینهای ذخیرهای دانه در ارتباط با مقاومت به یخزدگی گندم نان(Triticum Aestivum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روند تجمع پرولین و پروتئینهای ذخیرهای دانه در ارتباط با مقاومت به یخزدگی گندم نان(Triticum Aestivum L.) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند تجمع پرولین و پروتئینهای ذخیرهای دانه در ارتباط با مقاومت به یخزدگی گندم نان(Triticum Aestivum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تجمع پرولین و پروتئینهای ذخیرهای دانه در ارتباط با مقاومت به یخزدگی گندم نان(Triticum Aestivum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روند تجمع پرولین و پروتئینهای ذخیرهای دانه در ارتباط با مقاومت به یخزدگی گندم نان(Triticum Aestivum L.) :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
برای بررسی ارتباط تجمع پرولین و پروتئینهای ذخیرهای بذر با میزان مقاومت به یخزدگی آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار در ۴ دمای آزمایشی تحت شرایط گلخانه برای ۱۰ لاین پیشرفته گندم پاییزه و ۴ رقم زاگرس، اینیا، آنزا و مارکویس انجام گرفت. ارزیابی میزان مقاومت با استفاده از آزمونLT50 ، نشان داد لاینهای ۱ ، ۲ و ۳بیشترین و زاگرس کمترین میزان مقاومت یخزدگی را داشتند. همچنین نتایج تجمع پرولین حاکی از افزایش این اسید آمینه طی مرحله عادت دهی بوده که میزان این تغییر در بین لاینهایی که مقاومت بالایی به یخزدگی داشتند افزایش بیشتری را داشت. به علاوه در بررسی میزان پروتئین ذخیرهایHMW با استفاده از تکنیک SDS-PAGEنشانگرهای ۴،۶، ۱۴، ۱۹ و ۳۱ بیشترین همبستگی را با ۵۰ LTنشان دادند. مبنی بر این آزمایشات میتوان از تجمع پرولین به عنوان نشانگر فیزیولوژیک و پروتئینهای ذخیرهای به عنوان نشانگرهای بیوشیمیایی مرتبط با مکانهای ژنی کنترل کننده مقاومت یخزدگی به عنوان روشهایی سریع و نوین برای معرفی ارقام مقاوم گندم استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.