مقاله بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر خام، پنیر و بستنی سنتی در ایران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر خام، پنیر و بستنی سنتی در ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر خام، پنیر و بستنی سنتی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر خام، پنیر و بستنی سنتی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر خام، پنیر و بستنی سنتی در ایران :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

تب کیو یک بیماری زئونوز با انتشار جهانی است که بوسیله کوکسیلا بورنتی ایجاد می شود.گوسفند، بز و گاو منابع اولیه کوکسیلا بورنتی هستند.پاتوژن از طریق شیر، ادرار و مدفوع و به میزان بسیار زیادی مایع آمیونیک و جفت دفع می گردد انسان ها عموما بوسیله استنشاق غبار آلوده و یا از طریق مصرف شیر خام و فراورده های شیری آلوده می شوند. این مطالعه با هدف تعیین میزان شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر خام گاو، گوسفند و پنیر و بستنی سنتی جمعآوری شده از اصفهان و شهرکردانجام شد. در مجموع ۲۰۰ نمونه شامل ۵۰ نمونه شیر گاو، ۵۰ شیر گوسفند، ۵۰ پنیر سنتی و ۵۰ بستنی سنتی در طول مهر ماه تا اسفند ماه ۱۳۸۹ جمعآوری و از نظر حضور کوکسیلا بورنتی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز آشیانه ای مورد آزمایش قرار گرفتند. در این مطالعه در مجموع ۲ نمونه از ۵۰ نمونه ( ۴ درصد) شیر گاو مورد مطالعه (Nested-PCR) از نظر کوکسیلا بورنتی مثبت بود. تمام ۱۵۰ نمونه شیر گوسفند، پنیر سنتی و بستنی سنتی اخذ شده نظر کوکسیلا بورنتی منفی بودند. نتایج این مطالعه نشان میدهد که شیرگاو می تواند یک مخزن مهم عفونت کوکسیلا بورنتی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.