مقاله بررسی اساس تولید ترکیبات پلیفنولی به عنوان عامل قهوهای شدن ریزنمونه درکشت بافت و روشهایکاهش آسیب به ریزنمونه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اساس تولید ترکیبات پلیفنولی به عنوان عامل قهوهای شدن ریزنمونه درکشت بافت و روشهایکاهش آسیب به ریزنمونه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اساس تولید ترکیبات پلیفنولی به عنوان عامل قهوهای شدن ریزنمونه درکشت بافت و روشهایکاهش آسیب به ریزنمونه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اساس تولید ترکیبات پلیفنولی به عنوان عامل قهوهای شدن ریزنمونه درکشت بافت و روشهایکاهش آسیب به ریزنمونه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اساس تولید ترکیبات پلیفنولی به عنوان عامل قهوهای شدن ریزنمونه درکشت بافت و روشهایکاهش آسیب به ریزنمونه :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

قهوهای شدن عمدهترین مشکل در کشت بافت گیاهی میباشد. تقریبا کشت بافت تمامی گیاهان چوبی با مشکل قهوهای شدن و یا نکروزه شدن روبرو میشوند. اغلب گیاهان علفی در مراحل واکشت به نحوی با قهوهای شدن روبرو م یشود و انجام مراحل بعدی کشت بافت را تحت تاثیر قرار می دهد. این مشکل در انتقال ژن توسط آگروباکتریوم نیز حائز اهمیت است. قهوهای شدن همچنین در فیزیولوژی پس از برداشت سبزیجات و میوهها اهمیت خاص دارد. استفاده از رو شهای مهندسی کشت بافت همانند اندازهگیری آنزیمها و ترکیبات پلیفنولی میتواند برای انتخاب روش کاهش اثرات مخرب حضور ترکیبات فنولی مفید باشد. استفاده از این روشها از اتلاف مواد آزمایشگاهی، زمان و مواد گیاهی تا حد قابل قبولی جلوگیری کند. بهطور کلیهر عاملی که گیاه را در شرایط تنش قرار دهد میتواند موجب ترشح مواد پلیفنولی شود در این میان نقش عوامل ژنتیکی، شرایط رشد، زمان نمونهگیری و نوع ریزنمونه تاثیر بارزتری دارد. روشهای کاهش قهوه ای شدن را میتوان به سه دستهکاهش بخش عمدهای از مواد پلیفنولی پیش از کشت بافت، کاهش مقدار ترکیبات فنولی در اطرف ریزنمونه در ظرف کشت بافت هنگام استقرار ریزنمونه و کاهش فعالیت آنزیمهای مرتبط با قهوهای شدن توسط رقابت در جذب سوبسترا و یا حدفعامل فعال کننده آنزیم تقسیم بندی کرد. این مقاله با هدف ارائه دیدگاهی کلی در رابطه با مشکل قهوهای شدن در برنامههای کشت بافتی تهیه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.