مقاله بررسی بیوشیمیایی و ژنتیکی پروتئین های گلوتنین در ۷ نمونه از گندم تتراپلوئید زراعی بومی ایران Triticum turanicum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بیوشیمیایی و ژنتیکی پروتئین های گلوتنین در ۷ نمونه از گندم تتراپلوئید زراعی بومی ایران Triticum turanicum دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیوشیمیایی و ژنتیکی پروتئین های گلوتنین در ۷ نمونه از گندم تتراپلوئید زراعی بومی ایران Triticum turanicum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیوشیمیایی و ژنتیکی پروتئین های گلوتنین در ۷ نمونه از گندم تتراپلوئید زراعی بومی ایران Triticum turanicum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیوشیمیایی و ژنتیکی پروتئین های گلوتنین در ۷ نمونه از گندم تتراپلوئید زراعی بومی ایران Triticum turanicum :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

گندم های تتراپلوئیدزراعی با ژنوم AABB بخشی از ژرم پلاسم گندم بومی کشور را تشکیل می دهند. گونه Triticum turanicum Jakubz از جمله گندم های تتراپلوئید زراعی کشور هست که در سالیان گذشته به عنوان ارقام بومی کشت میشدند بنابراین مطالعه توانمندی های آنها ضروری است و بررسی پروتئین های دخیره ای دانه، بویژه گلوتنین ها، در این گونه کمک موثری به شناخت وضعیت کیفیت ماکارونی در آنها خواهد بود. زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی پایین (LMW-Gs) به وسیله ژن های موجود در لوکوس Glu-3 کد میشوند. در این مطالعه ۷ نمونه از گندم تتراپلوئید زراعی بومی ایران گونه T. turanicum به منظور بررسی تنوع زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی پایین و تنوع آللی در لوکوس Glu-B3 برای تعیین کیفیت پخت ماکارونی در این گونه به روش SDS-PAGE مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین از واکنش زنجیرهای پلیمراز برای تکثیر ژنهای LMW-Gs ، از DNA استخراج شده از تک بذر استفاده شد. وجود آلل b در جایگاه Glu-A3 (زیر واحد ۵)، آلل b در جایگاه Glu-B3 (زیر واحدهای ۸، ۹، ۱۳ و ۱۶ ) و آلل b در جایگاه Glu-B2 (آلل نول) در الگوی الکتروفورزی و نیز باندهای ۱ و ۱/۱۲ کیلوبازی که معرف حضور زیرواحد LMW-1 میباشد، در مجموع نشان دهنده ی این است که این نمونه ها جزو گندم های با کیفیت پایین برای پخت ماکارونی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.