مقاله تهیه کاغذ مقاوم به اکسیژن با استفاده از پوست مرکبات و بکارگیری آن در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه کاغذ مقاوم به اکسیژن با استفاده از پوست مرکبات و بکارگیری آن در بسته بندی مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه کاغذ مقاوم به اکسیژن با استفاده از پوست مرکبات و بکارگیری آن در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه کاغذ مقاوم به اکسیژن با استفاده از پوست مرکبات و بکارگیری آن در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه کاغذ مقاوم به اکسیژن با استفاده از پوست مرکبات و بکارگیری آن در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق با هدف بهبود مقاومت کاغذ کرافت در برابر عبور هوا و اکسیژن از عصاره غیرآبی پوست نارنگی انشو بعنوان پوششی طبیعی بهروی کاغذ بهره گرفته شد.عصاره گیری با حضور حلالهای هگزان،کلروفرم،دی کلرومتان ، پترولیوم اتر و ترکیب آنها در دمای محیط صورتگرفت.که در پایان ترکیب هگزان و کلروفرم بعنوان حلالی مناسب ، کاغذهای روغنی با پوششی یکنواخت ارائه داد. زمان عبور هوا درکاغذهای پوشش یافته افزایش چشمگیری داشت. با توجه به نتایج آزمایشات می توان گفت عصاره غیرآبی پوست نارنگی سبب افزایشضخامت تا حدود ۱۱ میکرومتر در کاغذ کرافت می شود. در نتیجه پوست مرکبات را می توان منبع غنی از ترکیبات دانست که خواص پوششیمناسبی برای کاغذهای بسته بندی مواد غذایی در مقابل عبور هوا فراهم می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.