مقاله IR28 × ساختار ژنتیکی صفات فیزیکی مرتبط با دانه برنج پس از پخت در جمعیت برنج شاهپسند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله IR28 × ساختار ژنتیکی صفات فیزیکی مرتبط با دانه برنج پس از پخت در جمعیت برنج شاهپسند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله IR28 × ساختار ژنتیکی صفات فیزیکی مرتبط با دانه برنج پس از پخت در جمعیت برنج شاهپسند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله IR28 × ساختار ژنتیکی صفات فیزیکی مرتبط با دانه برنج پس از پخت در جمعیت برنج شاهپسند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله IR28 × ساختار ژنتیکی صفات فیزیکی مرتبط با دانه برنج پس از پخت در جمعیت برنج شاهپسند :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
کیفیت دانه به اندازه دانه برنج قبل و بعد از پخت بستگی دارد. تشخیص و تولید نشانگرهای مولکولی موجب بهبود سریع کیفیت دانه برنج خواهد شد. در بین روشهای اصلاحی، انتخاب به کمک نشانگر از تکنیک های کارا در این راستا میباشد. برای ردیابی به عنوان IR مکانهای ژنی کنترل کننده کیفیت دانه پس از پخت از ۱۹۲ فرد مشتق از تلاقی بین لاینهای شاهپسند و ۲۸ جمعیت نقشه بابی استفاده شد. در این بررسی طول و عرض برنج سفید و برنج پخته شده ثبت شد. مکانیابی صفات با استفاده از روی کروموزوم یک ردیابی شد. RM3740-RM با اثر بزرگ در فاصله ۲۸۳ QTL انجام شد. یک QGENE برنامهردیابی شده در این مطالعه برای کمک به اصلاحگران برنج جهت استفاده در برنامههای انتخاب به کمک نشانگر مفید خواهد QTL بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.