مقاله بررسی اثر آنزیم فیتاز باکتریایی بر آزاد سازی فسفات در اقلام اصلی خوراک طیور


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنزیم فیتاز باکتریایی بر آزاد سازی فسفات در اقلام اصلی خوراک طیور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنزیم فیتاز باکتریایی بر آزاد سازی فسفات در اقلام اصلی خوراک طیور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنزیم فیتاز باکتریایی بر آزاد سازی فسفات در اقلام اصلی خوراک طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنزیم فیتاز باکتریایی بر آزاد سازی فسفات در اقلام اصلی خوراک طیور :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

مقدمه: امروزه به منظور بهبود ارزش غذایی مواد خوراکی از آنزیمها در جیره های غذایی حیوانی استفاده میشود، که از آن جمله می توان به آنزیم فیتاز اشاره کرد که قادر است فیتات را به فسفات و اینوزیتول تبدیل کند. حیوانات تک معده ای بدلیل فقدان این آنزیم قادر به مصرف فیتات در دانه های غذایی نبوده و آن را دفع می کنند که این خود سبب آلودگی محیط زیست با فسفات میشود. بنابراین، استفاده از آنزیم فیتاز در جیره های غذایی طیور نه تنها باعث بهبود کیفیت آن از طریق جذب فسفات میگردد، بلکه مشکلات زیست محیطی انباشت فسفات را نیز مرتفع میسازد. هدف: در این تحقیق به منظور ارتقای صنعت پرورش طیور، از سویه های بومی مولد آنزیم فیتاز استفاده شده و میزان آزاد سازی فسفات از ترکیب فیتیک اسید در اقلام خوراکی گندم، ذرت و جو، ارزیابی گردید. روش: در این پژوهش ابتدا از قسمتهای مختلف دستگاه گوارش جوجه به روش تهیه رقتهای متوالی در محیط های حاویفیتیک اسید، باکتریهای مولد آنزیم فیتاز بدست آمد. پس از سنجش آنزیم فیتاز در سویه های منتخب، ،میزان تاثیر آنزیم در آزاد سازی فسفات از ترکیت فیتیک اسید در اقلام خوراکی گندم، ذرت و جو ارزیابی گردید. نتیجه: ۲۱۱ جدایه از جوجه های مورد آزمایش بدست آمد که از میان آنها، ۱۲ سویه انتخاب گردید. میزان فعالیت آنزیم فیتاز بر روی سوبسترای خالص فیتیک اسید و نیز بر اقلام خوراکی گندم، ذرت و جو نشان داد که میزان فسفات آزاد شده در مقایسه با قبل از افزودن سویه ها به مخلوط واکنش، در ۳ سویه بیشترین مقدار بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.