مقاله استفاده از پلیمورفیسم ترداف ژن آنزیم سیتوکروم اکسیداز ۱ (CoI) جهت مقایسه جدایه های انگل فاسیولا در انسان و شتر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از پلیمورفیسم ترداف ژن آنزیم سیتوکروم اکسیداز ۱ (CoI) جهت مقایسه جدایه های انگل فاسیولا در انسان و شتر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از پلیمورفیسم ترداف ژن آنزیم سیتوکروم اکسیداز ۱ (CoI) جهت مقایسه جدایه های انگل فاسیولا در انسان و شتر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از پلیمورفیسم ترداف ژن آنزیم سیتوکروم اکسیداز ۱ (CoI) جهت مقایسه جدایه های انگل فاسیولا در انسان و شتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از پلیمورفیسم ترداف ژن آنزیم سیتوکروم اکسیداز ۱ (CoI) جهت مقایسه جدایه های انگل فاسیولا در انسان و شتر :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
دو گونه فاسیولا هپاتیکا و فاسیولا ژیکانتیکا عامل بیماری فاسیولوزیس در انسان و دام می باشند. براساس اطلاعات مورفولوژیک تشخیص تفریقی بین این دو گونه مشکل ساز می باشد. بعلاوه اخیرا در شمال ایران فرم بینابینی این دو گونه براساس اطلاعات انگل فاسیولا هپاتیکا (COI) مورفولوژیک تشخیص داده شده است. هدف از این مطالعه مقایسه توالی ژن سیتوکروم اکسیداز ۱ جداشده از انسان و شتر است. دو نمونه انگل جداشده از انسان و یازده نمونه انگل جدا شده از شتر براساس توالی ژن سیتوکروم انگل فاسیولا هپاتیکا در شتر بود. در این میان (A,B,C) اکسیداز ۱ مقایسه شدند. نتایج حاکی از وجود حداقل سه نوع ژنوتیپ دارای شباهت صد در صدی با ژنوتیپهای انگل بدست آمده از انسان بود. در نتیجه به نظر می رسد که انگلهای انسانی A ژنوتیپ دارای ژنوتیپ جداگانه نبوده و آلودگی در جمعیت انسانی و دامی می تواند دارای منشاء یکسانی از لحاظ ژنتیکی باشد. لذا این امر اهمیت زئونوتیکی این بیماری را بیش از پیش مشخص می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.