مقاله بررسی اثرات ذرات نانو نقره بر تحمل به شوری گیاه زیره سبز در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاهی Cuminum cyminum L.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات ذرات نانو نقره بر تحمل به شوری گیاه زیره سبز در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاهی Cuminum cyminum L. دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات ذرات نانو نقره بر تحمل به شوری گیاه زیره سبز در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاهی Cuminum cyminum L. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ذرات نانو نقره بر تحمل به شوری گیاه زیره سبز در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاهی Cuminum cyminum L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ذرات نانو نقره بر تحمل به شوری گیاه زیره سبز در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاهی Cuminum cyminum L. :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر نانونقره بر میزان تحمل به شوری گیاه زیره سبز برصفات جوانه زنی ، طی پاییز سال ۱۳۸۷ آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کرتهای کاملا تصادفی در محیط آزمایشگاهی (ژرمیناتور) به اجرا درآمد تیمارهای ذرات نانو نقره با ۶ سطح شامل: صفر(شاهد)، ۲۰ ، ۴۰ ، ۶۰ و ۸۰ و ۱۰۰ میلی گرم در لیتر و تیمارهای شوری شامل : صفر(شاهد)، ۳۰،۶۰ ، ۹۰ ، ۱۲۰ و ۱۵۰ و ۱۸۰ میلی مول در لیتر، با نسبت ۱:۱ برای سدیم و کلسیم (Na:Ca) از نمکهای CaCl2 و NaCl در زمینه ای از محلول هوگلند ۵۰ درصد در نظر گرفته شدند. بذور جوانه زده روزی ۲ بار به مدت ۱۴ روز شمارش گردید. سپس درصد جوانه زنی، قدرت جوانه زنی، گیاه اندازه گیری شد. در پایان تیمار ۲۰ میلی گرم در لیتر ذرات نانونقره برای سطوح مختلف شوری، برشاخصهای درصد جوانه زنی و قدرت جوانه زنی اثر معنی داری داشت و باعث افزاش مقاومت آنها به شوری گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.