مقاله تحلیل نتایج آزمایشات صحرایی و آزمایشگاهی و ارایه راه‌کارهای مناسب جهت تثبیت زمین‌لغزش در روستای گلی بجنورد


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل نتایج آزمایشات صحرایی و آزمایشگاهی و ارایه راه‌کارهای مناسب جهت تثبیت زمین‌لغزش در روستای گلی بجنورد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل نتایج آزمایشات صحرایی و آزمایشگاهی و ارایه راه‌کارهای مناسب جهت تثبیت زمین‌لغزش در روستای گلی بجنورد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل نتایج آزمایشات صحرایی و آزمایشگاهی و ارایه راه‌کارهای مناسب جهت تثبیت زمین‌لغزش در روستای گلی بجنورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل نتایج آزمایشات صحرایی و آزمایشگاهی و ارایه راه‌کارهای مناسب جهت تثبیت زمین‌لغزش در روستای گلی بجنورد :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

زمین لغزش یکی از پدیده‌های طبیعی است که از پایین افتادن و یا حرکت یکپارچه و اغلب سریع حجمی از مواد در امتداد دامنه‌ها رخ می‌دهد. در ایران نیز هر ساله زمین‌لغزش‌های فراوانی به وقوع می‌پیوندد که خسارت جانی و مالی بسیاری را در پی دارد؛ از آن جمله می‌توان به زمین‌لغزش روستای گلی اشاره کرد. روستای گلی در محدوده طول جغرافیایی "30 06 ْ۵۷ و عرض جغرافیایی "05 30 37 در بخش مرکزی شهرستان بجنورد در استان خراسان شمالی واقع است. اولین زمین لغزش در این روستا در سال ۱۳۵۰ مشاهده شده و هم‌اکنون نیز فعال می‌باشد. به منظور مطالعه و بررسی این زمین لغزش، ۹ حلقه گمانه شناسایی دستی به عمق کلی ۳/۳۱ متر در محدوده پروژه حفاری گردیده است و آزمایشات صحرایی شامل لوفران، SPT و آزمایشات آزمایشگاهی شامل سه محوری، برش مستقیم، تحکیم، نفوذپذیری، تراکم و XRD انجام شده است. نتایج نشان می‌دهد مصالح درگیر در این لغزش، رس‌های حاصل از سازند سرچشمه‌ بوده که حاوی آهک و ایلیت می‌باشد و دارای حدود الاستیسیته بالا و تراکم و نفوذپذیری کمی بوده که با توجه به لغزش‌های متعدد و ایجاد حفرات و شکاف‌های عمیق، قابلیت زهکشی بالایی یافته‌اند؛ بنابراین کنترل و تثبیت زمین لغزش منطقه حائز اهمیت زیادی می‌باشد. تسلیح و تثبیت زمین‌لغزش با استفاده از نیلینگ و مصالح ژئوگرید یکی از روش‌هایی است که امروزه در سطح جهان به کار می‌رود و استفاده از آن رو به گسترش است. بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد تسلیح و تثبیت زمین‌لغزش‌ها با استفاده از این مصالح تأثیر زیادی در افزایش پایداری‌ها دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.