مقاله بررسی تأثیر تغییر کاربری اراضی بر ضریب روانآب سطحی و دبی اوج سیلاب در دوره بازگشتهای مختلف (مطالعه موردی: حوزه آبخیز النگدره گرگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر تغییر کاربری اراضی بر ضریب روانآب سطحی و دبی اوج سیلاب در دوره بازگشتهای مختلف (مطالعه موردی: حوزه آبخیز النگدره گرگان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر تغییر کاربری اراضی بر ضریب روانآب سطحی و دبی اوج سیلاب در دوره بازگشتهای مختلف (مطالعه موردی: حوزه آبخیز النگدره گرگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر تغییر کاربری اراضی بر ضریب روانآب سطحی و دبی اوج سیلاب در دوره بازگشتهای مختلف (مطالعه موردی: حوزه آبخیز النگدره گرگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر تغییر کاربری اراضی بر ضریب روانآب سطحی و دبی اوج سیلاب در دوره بازگشتهای مختلف (مطالعه موردی: حوزه آبخیز النگدره گرگان) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تغییر کاربری اراضی یکی از فاکتورهای مهم در تغییر جریان هیدرولوژیک، فرسایش حوضه و انهدام تنوع زیستی و منابع طبیعی است. تغییر کاربری اراضی کشاورزی و جنگل همچنین سبب هدررفت کربن آلی، تخریب ساختمان خاک، کاهش هدایت هیدرولیکی و در نهایت بروز خسارات شدید اجتماعی، اقتصادی و مالی میشود. تحقیق حاضر به منظور بررسی تغییر کاربری اراضی در حوزه آبخیز النگدره گرگان و تاثیر آن بر ضریب روانآب و دبی اوج سیلاب در دورهبازگشتهای مختلف در دو دوره زمانی سالهای ۱۳۴۱ و ۱۳۸۷ انجام گرفت. در این تحقیق به منظور تهیه نقشههای پوشش گیاهی و نقشه کاربری اراضی از سیستم اطلاعات جغرافیایی استفاده گردید. مقایسه کاربری اراضی در سالهای ۱۳۴۱ و ۱۳۸۷ نشان داد که سطح اراضی جنگلی و کشاورزی از سال ۱۳۴۱ تا سال ۱۳۸۷ کاهش یافته که این کاهش برای اراضی جنگلی و زراعت به ترتیب حدود ۳ و ۱۰ درصد میباشد. اراضی مسکونی از سال ۱۳۴۱ تا سال ۱۳۸۷ بدلیل شهرسازی و تبدیل اراضی جنگلی و زراعت به اراضی مسکونی افزایش یافته است که این افزایش حدود ۱۳ درصد میباشد. با افزایش ضریب روانآب سطحی دبی اوج سیلاب با دوره بازگشتهای مختلف از سال ۱۳۴۱ تا ۱۳۸۷ افزایش پیدا کرد. تخریب منابع طبیعی، پوشش گیاهی و تغییر کاربری اراضی باعث افزایش ضریب روانآب و دبی اوج سیلاب شده که در نتیجه بروز سیل و مشکلات اجتماعی، اقتصادی و مالی را در پی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.