مقاله تعیین مناسبترین روش تجربی برآورد روانآب سالانه در حوضههای فاقد آمارغرب گلستان(مطالعه موردی: حوزه آبخیز وطنا)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مناسبترین روش تجربی برآورد روانآب سالانه در حوضههای فاقد آمارغرب گلستان(مطالعه موردی: حوزه آبخیز وطنا) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مناسبترین روش تجربی برآورد روانآب سالانه در حوضههای فاقد آمارغرب گلستان(مطالعه موردی: حوزه آبخیز وطنا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مناسبترین روش تجربی برآورد روانآب سالانه در حوضههای فاقد آمارغرب گلستان(مطالعه موردی: حوزه آبخیز وطنا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مناسبترین روش تجربی برآورد روانآب سالانه در حوضههای فاقد آمارغرب گلستان(مطالعه موردی: حوزه آبخیز وطنا) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

استفاده از مدلهای تجربی به منظور برآورد روانآب سالانه در حوزههای آبریز که عمدتا فاقد ایستگاههای آبسنجی میباشد از دیرباز در مطالعات هیدرولوژی مورد توصیه قرار گرفته است. البته کارایی و مناسبت این روشها در مناطق جغرافیایی مختلف منوط به دستیابی به اطلاعات مورد نیاز و آزمونهای مربوطه میباشد. یکی از عوامل اساسی در طراحی و تعیین نوع سازههای حفاظت خاک وآبخیزداری تعیین ارتفاع و حجم روانآب سالانه در هر طبقه ارتفاعی و در کل در حوزه آبخیز است. روشهای تجربی متعددی برای محاسبه حجم روانآب سالانه ارائه شده است هدف ازآنجام این تحقیق ارائه یک روش تجربی مناسب است. بدین منظور آمار ۱۵ سال بارندگی و دمای حوضه وطنا استخراج شد و با استفاده از روابط رگرسیونی ارتفاع بارندگی و دما برای هر طبقه ارتفاعی محاسبه و سپس از سه روش تجربی تورک و کوتاین و خوزلا ارتفاع روانآب سالانه برای هر طبقه ارتفاعی برآورد شد و با توجه به مساحت هر طبقه ارتفاعی حجم روانآب مربوط به آن محاسبه شد و در ادامه میزان برآورد شده به وسیله هر یک از روشها با حجم روانآب در خروجی حوضه مقایسه شد. نتیجه بدست آمده نشان میدهد که روش تورک نتایج بهتری را نسبت به سایر روشها نشان میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.