مقاله راههای کاهش میزان باقیمانده سموم موجود در محصولات کشاورزی در راستای ارتقا سلامت شهروندی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راههای کاهش میزان باقیمانده سموم موجود در محصولات کشاورزی در راستای ارتقا سلامت شهروندی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راههای کاهش میزان باقیمانده سموم موجود در محصولات کشاورزی در راستای ارتقا سلامت شهروندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راههای کاهش میزان باقیمانده سموم موجود در محصولات کشاورزی در راستای ارتقا سلامت شهروندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راههای کاهش میزان باقیمانده سموم موجود در محصولات کشاورزی در راستای ارتقا سلامت شهروندی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

باقیمانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی بصورت تاریخی در پشت بسیاری از خطرات قابل مقایسه دیگر مورد توجه قرار نگرفته استآفت کش ها به روش های مختلفی در طول فرایند تولید غذا بکار می رود. انها ممکن است برای کنترل رشد علف های هرز یا ممانعت از خسارت حشرات ، جانوران موزی و یا قارچ ها بکار روند. همچنین ممکن است برای طولانی کردن عمر انباری محصولات کشاورزی استفاده شوند. بر اساس الگوی موجود در سایر کشورها برنامه مانیتورینگ حد مجاز سموم به سه بخش مجزا تقسیم بندی می شود.که شامل مانیتورینگ تنظیمی ، مانیتورینگ تصادفی و مطالعه برنامه ای کلی در رژیم غذایی است.که در روش اول تاکید بر محصولات کشاورزی خام و فراوری شده از این محصولات می باشد در روش دوم هدف تعیین مقدار آفت کش معین در یک محصول خاص است ودر روش سوم مطالعه میزان باقیمانده سموم در سبد غذایی مردم است پس از اندازه گیری باقیمانده سموم داده ها می بایست در یک پایگاه اطلاعاتی بصورت منسجم وارد گردد تا میزان خطرات سلامتی با توجه به مدل های ارزیابی مورد بررسی قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.