مقاله بررسی روش های تصفیه پساب کارخانه خمیر مایه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روش های تصفیه پساب کارخانه خمیر مایه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روش های تصفیه پساب کارخانه خمیر مایه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های تصفیه پساب کارخانه خمیر مایه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روش های تصفیه پساب کارخانه خمیر مایه :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
پساب خمیر مایه, آلودگی زیادی در محیط زیست ایجاد می کند. اثرگذاری روی آب های جاری و بوی بد این پساب از مشکلات ایجاد شده است. حدود ۲۵ درصد از هزینه تولید خمیر مایه مربوط به تصفیه پساب می باشد. عمده روش های تصفیه پساب خمیر مایه عبارتند از تصفیه بیولوژیکی، تصفیه شیمیایی، تصفیه به روش تبخیر و روشهای جدید مانند فیلتراسیون. روش های بیولوژیکی به علت ارزان و در دسترس بودن بیشتر مورد استقبال قرار گرفته اند اما میزان تصفیه پساب در این روش ها حدود ۸۰ درصد است و این تقریبا ۱۰ برابر بیشتر از مقدار مجاز می باشد. به همین دلیل روش های جدید در حال پیشرفت هستند. در این مقاله روش های مختلف مورد استفاده در تصفیه پساب، فواید و مشکلات آنها بررسی شده و تازه های علمی منتشر شده در جهان در زمینه تصفیه پساب خمیر مایه مورد بررسی قرار می گیرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.