مقاله بررسی سینتیکی و تعادلی جذب سطحی رنگزاهای کاتیونی موجود در پسابهای صنعتی بر روی کائولن ایرانی: مطالعه موردی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سینتیکی و تعادلی جذب سطحی رنگزاهای کاتیونی موجود در پسابهای صنعتی بر روی کائولن ایرانی: مطالعه موردی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سینتیکی و تعادلی جذب سطحی رنگزاهای کاتیونی موجود در پسابهای صنعتی بر روی کائولن ایرانی: مطالعه موردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سینتیکی و تعادلی جذب سطحی رنگزاهای کاتیونی موجود در پسابهای صنعتی بر روی کائولن ایرانی: مطالعه موردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سینتیکی و تعادلی جذب سطحی رنگزاهای کاتیونی موجود در پسابهای صنعتی بر روی کائولن ایرانی: مطالعه موردی :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

از میان روشهای متعدد موجود جهت حذف رنگ از پسابهای صنعتی،‌ روش جذب سطحی به دلیل توانایی حذف انواع گوناگون ترکیبات رنگی به خصوص ترکیبات زیست تخریب ناپذیر و ارائه نتایج رضایتبخش مورد توجه بوده است. بکاربری ترکیبات طبیعی،‌ فراوان، ‌ارزان و در دسترس با ظرفیت جذب بالا جهت حذف مواد رنگزا، از جمله موضوعاتی است که قابلیت صنعتی شدن را به دلیل مزیتهای گوناگون از جمله هزینه پایین داراست و به همین دلیل مورد توجه محققان و صنعتگران بوده است. از آنجا که رنگزاهای کاتیونی یکی از طبقات پر مصرف رنگزاها در صنایع نساجی، کاغذ، داروسازی و .. می باشد، در این تحقیق، حذف رنگزای بازی آبی ۴۱ توسط جاذب کائولن مورد بررسی قرار گرفت. جاذب مذکور از جمله جاذبهای فراوان و ارزان قیمت تهیه شده از منابع بومی می باشد که به طور موثر و سریع سبب رنگبری کامل رنگزای بازی آبی ۴۱ گردید. تاثیر عوامل گوناگون بر فرایند جذب، از جمله مقدار جاذب، زمان، pH، غلظت، دما،‌ حضور الکترولیت بررسی گردید. مدلهای ایزوترم جذب لانگمویر، فروندلیش، BET‌ برای مطالعه رفتار جذبی جاذب مطالعه شد. همچنین، به منظور مطالعه مکانیزم جذب سطحی، سینتیک شبه مرتبه اول و دوم بررسی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.