مقاله چای کمبوجیه یک نوشیدنی تخمیری سلامت بخش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله چای کمبوجیه یک نوشیدنی تخمیری سلامت بخش دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله چای کمبوجیه یک نوشیدنی تخمیری سلامت بخش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چای کمبوجیه یک نوشیدنی تخمیری سلامت بخش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله چای کمبوجیه یک نوشیدنی تخمیری سلامت بخش :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در همه جای دنیا است که در دنیا مصرف چای سیاه بیشتر است کمبوچا یکی از سه نوع چای تخمیری بومی کشور چین است که این مطالعه با هدف افزایش آگاهی عمومی از این فراورده انجام شده است کمبوچا با اضافه کردن کلنی باکتری و کفک به شکر و چای سیاه با چای سبز و اجازه دادن به مخلوط برای تخمیر به دست می آید مایع به دست امده حاوی ویتامینهای B وسایر ترکیبات شیمیایی می باشد کمبوچا درچین به اکسیر و در غرب عموما به نام اسکوبی scoby مشهود است خواص منسوب به کمبوچا شامل تحریک سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان و بهبود هضم و جذب و بهبود کارکرد کبد موثر در بیماریهای قلبی، دیابت، آرتریت، سرطان و ۲۰۰ بیماری فرساینده دیگر می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.