مقاله بررسی تاثیر ارزشهای اخلاقی کارکنان بر تناسب فرد – سازمان وتمایل به ترکخدمت در صنایع مواد غذایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر ارزشهای اخلاقی کارکنان بر تناسب فرد – سازمان وتمایل به ترکخدمت در صنایع مواد غذایی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ارزشهای اخلاقی کارکنان بر تناسب فرد – سازمان وتمایل به ترکخدمت در صنایع مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ارزشهای اخلاقی کارکنان بر تناسب فرد – سازمان وتمایل به ترکخدمت در صنایع مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر ارزشهای اخلاقی کارکنان بر تناسب فرد – سازمان وتمایل به ترکخدمت در صنایع مواد غذایی :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

با توجه به رشد روزافزون اهمیت ارزشهای اخلاقی و مسئولیتهای اجتماعی سازمانها، این مقاله به بررسی تاثیر ارزشهای اخلاقی بر تناسب فرد- سازمان و تمایل به ترک خدمت کارکنان در صنایع مواد غذایی میپردازد. جامعه آماری این پژوهش ۱۰۰۰ نفر بوده که با استفاده فرمول کوکران ۴۳۲ نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شده، اطلاعات مورد نظر با استفاده از پرسشنامه بسته جمع آوری گردید. مدل پیشنهادی برای نشان دادن روابط بین ارزشهای اخلاقی، تناسب فرد – سازمان و تمایل به ترک خدمت طراحی و با استفاده از نرم افزار لیزرل مورد آزمون قرار گرفت. نتایج حاکیست در سطح اطمینان ۹۵ % ، ارزشهای اخلاقی در سازمان منجر به تناسب فرد سازمان بیشتر و تمایل به ترک خدمت کمتر می شود. تناسب فرد- سازمان به عنوان یک متغیر واسطه تمایل به ترک خدمت کارکنان را تحت تاثیر قرار داد. مقدار شاخصهای برازش نشان دهنده برازندگی مدل می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.