مقاله بررسی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف زیره در کرمان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف زیره در کرمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف زیره در کرمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف زیره در کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف زیره در کرمان :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
زیره سبز با نام علمی Cuminum cyminum از گیاهان دارویی مهم می باشد که در مناطق محدودی ازجهان از جمله ایران بویژه در ا ستان کرمان کشت می شود. با توجه به وسعت بالای خاکهای شور دراین استان و اشتغال بخشی ازکشاورزان در زمینه تولید زیره مطالعه ای در زمینه تحمل به تنش شوری برروی این گیاه که از ۹ رویشگاه مختلف استان کرمان جمع آوری شده بودند صورت گرفت. آزمایش بصورت طرح کامل تصادفی در سه تکرار انجام گرفت و صفات مختلف شامل ارتفاع گیاه، امتیاز تحمل به شوری در مرحله رویشی و مرحله زایشی ، وزن خشک گیاه، تعداد بذر در گیاه و عملکرد گیاه انجام شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.