مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی کم مصرف اراضی زراعی شهرستان طارم با بهره گیری ا ز دو روش krijing IDW در محیط GIS
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی کم مصرف اراضی زراعی شهرستان طارم با بهره گیری ا ز دو روش krijing IDW در محیط GIS دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی کم مصرف اراضی زراعی شهرستان طارم با بهره گیری ا ز دو روش krijing IDW در محیط GIS کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی کم مصرف اراضی زراعی شهرستان طارم با بهره گیری ا ز دو روش krijing IDW در محیط GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات عناصر غذایی کم مصرف اراضی زراعی شهرستان طارم با بهره گیری ا ز دو روش krijing IDW در محیط GIS :
تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
عناصر غذایی کم مصرف از جمله عناصر ضروری برای رشد گیاهان محسوب می شوند. قابلیت دسترسی این عناصر و میزان جذب انها توسط گیاهان به عوامل مختلف خاک، محیطی و گیاهی وابسته است میزان رطوبت و دمای هوا، PH و ماده آلی خاک، برهمکنش عناصر غذایی، مواد مادری خاک و پتانسیل اکسیداسیون و احیای خاک دراین امر دخیل اند شهرستان طارم یکی از قطبهای اصلی تولید محصولات زراعی آبی استان زنجان می باشد. بنابراین شناسایی وضعیت عناصر غذایی کم مصرف د رخاکهای منطقه بسیار ضروری است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.