تحقیق در مورد محصولات غله ای از نظر تئوری و عملی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد محصولات غله ای از نظر تئوری و عملی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد محصولات غله ای از نظر تئوری و عملی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد محصولات غله ای از نظر تئوری و عملی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد محصولات غله ای از نظر تئوری و عملی :

محصولات غله ای از نظر تئوری و عملی

با محاسبه کارایی فتوسنتز ممکن است تا بیشینه محصول گیاهان غله ای را بصورت تئوری تخمین بزنیم. آنگاه اینها با محصولات واقعی بدست آمده در مطلوب ترین شرایط ثبت شده در کشورهای مختلف مقایسه شود. هچنین امکان دارد واکنش محصول میانگین به کودهای نیتروژنی را تخمین بزنیم و از آنجا کارایی آن را بدست آوریم با توجه به شرایط محیطی. محصولات غله ای مشابه بقیه از طریق فتوسنتز تشکیل می شوند اساسا تشکیل کربوهیدرات از آب و کربن دی اکسید جوی بوسیله انرژی خورشیدی واکنش اصلی فتوسنتز به این صورت نمایش داده می شود

انرژی نور
کارایی نظری (تئو.ریک) این واکنش به صورت زیر محاسبه می شود. تشکیل یک مستلزم شکافته شدن دو مولکول و یک مولکول می باشد. برای شکافتن دو مولکول چهار کوانتا از طول موج و برای شکافتن یک مولکول چهار کوانتا از طول موج مورد نیاز است.[۱] بنابراین انرژی مورد نیاز برای تشکیل یک می باشد. که ثابت
پلانک

Cسرعت نور جرم یک
بدین ترتیب انرژی نوری مورد نیاز برای تشکیل ۱ کیلوگرم گلوکزJ/kg107* 623/4 می باشد. گرمای سوختن گلوکز برابرcal/g 3720 معادلJ/kg 107* 10226 می باشد.

بدین ترتیب کارایی تبدیل انرژی نوری (خورشیدی) به انرژی شیمیایی ۳۳۷/۰ می باشد. این کارایی تنها وقتی کاربرد دارد که منبع نور تعداد کواتای برابر رد طول موج مشخص تابش کند. باند موج تابش خورشیدی بصورت فتوسنتزیnm700- 400 می باشد ، انرژی ساطع شده بر طبق نورتک رنگ از طول موجnm 575 [2]
کارایی تبدیل اشعه فعال فتوسنتزی (PAR) به گلوکز می باشد.

طیف انرژی خورشیدی در سطح زمین هم بالاتر ازnm 700 و هم پایین تر از ۴۰۰nm گسترش می یابد.

PAR میانگین برای ۴۵ درصد از اشعه لازمه کل را توجیه می کند. (TAR) این درصد با عرض جغرافیایی تغییر می کند ، در عرض جغرافیایی بالاتر نور از میان لایه اوزون عبور می کند و تعداد (بخش) بیشتری از اشعه ماوراء بنفش جذب می شود . کارایی تبدیل TIR با انرژی گلوکز ۱۲۶/۰ می باشد.

محدودیت نظری (ظاهری ) برای محصول غله ای محدودیت نظری برای محصول غله ای نامشخص است همانند اندازه های بازدارنده ضایعات فیزیولوژیکی گیاهی در طول دوره جوانه زدن که بطور دقیق شناخته شده نیستند . این ضایعات که شامل انعکاس ، تنفس، (بازگشت CO2 به اتمسفر) اشباع نور در برگ های بالاتر ، جذب توسط بافت های غیر فعال و تبدیل گلوکز به کبوهیدرات های پیچیده تر مانند پروتئین های و اسیدهای چرب کارایی را به پایین تر از ۶/۱۲ درصد فتوسنتز کاهش می دهد.

از اطلاعات داده شده توسط L.T. EVANS این طور نتیجه گیری می شود که بیشینه کارایی در گیاهان غله ای C4 (ذرت، ذرت خوشه ای ، ارزن) دقیقا ۵/۴ درصد است. و در گیاهان C3 (گندم ، برنج ، جو ، چاودار) ۳ درصد است. [۳] مورتا و ماتسوشیما بیشینه کارایی برای برنج را در مناطق معتدل ۴ درصد محاسبه می کنند در حالی که رقم ۳ درصد برای مناطق معتدل و فصل مرطوب استوایی و ۵/۲ درصد برای فصل خشک استوایی(حاره ای) محاسبه می کنند. دوره جوانه زدن در مناطق استوایی (گرمسیر) در حدود ۳۰ روز و در مناطق معتدل در حدود ۴۰ روز است.

TIR در طول دوره جوانه زدن ازcal/cm2/day 300 در فصل حاره ای مرطوب تاcal/cm2/day 550 در فصل خشک تفاوت می کند[۵] میزان محتوای انرژی ماده خشک گیاهان غله ای حدودا ۸۹۰۰ است. همانطور که بعد از خشک شدن دانه غله ای دارای میان رطوبت در حدود ۱۵ درصد می باشد و میزان انرژی غله می تواندcal/g 3300 گرفته شود.

از اطلاعات ذکر شده در بالا برآوردهایی برای بیشینه محصولات برنج ، گندم، و ذرت می توان بدست آورد. هملنطور که در جدول شماره یک نشان داده شده است. در عمل ، این ظرفیت ذخیره انواع غلات است که عامل بازدارنده است. اگر چه ، تفاوت عمده نیست ، بیشترین میزان محصول اندازه گیری شده برای برنج در ۱۹۸۱ در اسکاتلند ، تنها ۱۰ درصد کمتر از حد محصول در جدول ۱ می باشد.

محصولات غله ای بی سابقه
اطلاعات درباره بعضی محصولات برنج گندم و ذرت بدست آمده در زمین ها و مزارع تکی در جدول ۲ داده شده است. محصول بازده این بی سابقه ترین برای هر غله ای است . در رطوبت ۱۵۵ درصد محاسبه شده و در قطعه زمنین ۴۴درصد هکتاری بدست آمد. ۴۷۵ میلی متر بارش در دوره رشد توسط ۳۵۰ میلی متر

آبیاری تکمیل شد در آفت کش و در علف کش مورد استفاده قرار گرفت. علاوه بر کودهای شیمیایی waraw 4 تن کود حیوانی در هر هکتار بکار برده در ۱۹۸۳ دیکسون ۴۴۸ کیلوگرم استعمال کرد. از طریق تزریق محصول ۲۰ درصدی تیزاب آمونیاک در عمق ۲۵۰ میلی متری قبل از بهار گندم زمستانی هوپرت هفت باز ازآپریل تا پولای آبیاری شد. آب در مقادیر بیشتری از معمول استفاده شد. زمین ۱۷ هکتاری rennie در سال قبل از کاشت غله بی سابقه تحت کشت علف بود. مقادیر زیادی از کود گوسفندی و گاوی به طیور (مرغی) تکنیل شد. علف کش ها و قارچ کشهای متعددی استفاده شد. رنی همچنین ۱۲۰۷ تن در هکتار گندم

زمستانی درو کرد (رطوبت ۱۴درصد) از یک مزرعه ۵ هکتاری در همان سال محصول محاسبه شده کود و ۱۰۵۵۲ کیلوگرم برنج در هکتار در رطوبت ۱۴درصد بوده بازده شالیزار در جدول ۲ بر این فرض محاسبه شده است که ۱۰۰ کیلوگرم شلتوک معادل (اکیوالانت) برابر با ۸۰ کیلوگرم برنج سبوس دار است. نیتروژن

شیمیایی (بیشتر بصورت اوره ) توسط ۲۲ تن کود در هر هکتار تکمیل شد. محصولات شالیزاری در ایستگاههای تحقیقاتی ژاپن در محدده ۲/۱۰- ۳/۹ تن در هکتار می باشند یک محصول شالیزاری با ۹/۱۰ تن در هکتار با رطوبت ۱۴ درصد در یک شالیزار ۱۲ هکتاری در کالیفرنیای در ۱۹۷۹ بدست آمد.

کشت متمرکز با مقیاس وسیع محصولات

بیشترین محصولات ذرت و گندم بدست آمده به عنوان متوسط های ایالتی یا ملی در سال ۱۹۸۲ در جدول ۳ آورده شده اند که همچنین بیشترین محصولات شالیزاری در سالهای اخیر را نیز نشان می دهد.

به علت منطقه وسیع درو شده ، محصول ذرت ایالات متحده چشم گیرترین دستاورد در کشاورزی نوین و مدرن می باشد. میانگین سالهای ۵۲-۱۹۴۸ ، ۴۵۲ تن در هکتار بود. ۳ تن در هکتار برای اولین بار در سال ۱۹۵۷ بدست آمد. ۴ تن د رهکتار در ۱۹۶۲ ، ۵ تن در هکتار در ۱۹۶۷ ، ۶ تن در هکتار ۱۹۷۲ و ۷ تن در هکتار در ۱۹۸۲ این افزایش با گسترش استفاده از آفت کشها و قارچ کشها برای گونه های دو رگه های جهش یافته ، کشت شده (پرورش یافته ) در خاکهای مرغوب (درجه یک ) و در آب و هوای مرطوب ، بدست آمد.

 

محصولات غذایی جهانی:
متوسط محصول جهانی منطقه درو شده و میزان محصول برای هر غله در ۱۹۸۲ در جدول ۴ داده شده اند. گندم و برنج و ذرت ۷۰درصد از منطقه گیاهان غله ای و ۸۰ درصد از مححصول به حساب می آیند. بازده پایین ارزن به علت کاشت و پرورش در مناطق کم آب است. در جایی که ارزن آبیاری و آفت کشی شده است، بازدهی و محصولات با دیگر بازدهی ها (محصولات) غلات دیگرقابل مقایسه هستند.

برای مثال بازدهی ارزن سال ۱۹۸۲ در مصر در ۱۷۴۰۰۰ هکتار، ۶۵/۳ تن در هکتار بوده میزان جذب نیتروژن و کاربرد.
میزان جذب نیتروژن گیاهان غله ای از ۱۸ کیلوگرم در هر تن غله برای برنج و ذرت تا ۲۴ کیلوگرم برای گندم و جو متغیر است. همانند مقدار برنج وذرت نیمی از محصولات غله جهان، میانگین میزان جذب ۲۱ کیلوگرم در تن می باشد. در حدود موسوم ۳/۲ نیتروژن برای پروتئین غله است تعادل پروتئین در ریشه برگها و

ساقه مساحت منطقه ای درو شده گیاهان غله ای جهان ۷۳۵ میلیون هکتار می باشد. مساحت برای تمام دیگر محصولات (شامل محصولات غیر خوراکی) ۳۴۰ میلیون هکتار راست در حدود ۱۰ میلیون هکتار علف های (چمن) گردشی بر روی زمین های مزروعی و ۱۰۰ میلیون هکتار مرتع های (چراگاه) دائمی که آفت

کش نیتروژنی نیز دریافت می کند مساحت کشت گیاهان غله ای ۵۵ درصد از مجموع این مناطق است. میزان متوسط کاربرد نیتروژن در ۲۵۰ میلیون هکتار علفزارها (مراتع) احتمالا بطور قابل ملاحظه ای از مناطق زیر کشت غلات بیشتر است، از طریق دیگر ۱۲۰ میلیون هکتار از دانه های روغنی (سویا) و حبوبات مقدار بسیار کمی نیتروژن دریافت می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.