مقاله ضرورت نگرش به کشاورزی ارگانیک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ضرورت نگرش به کشاورزی ارگانیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضرورت نگرش به کشاورزی ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضرورت نگرش به کشاورزی ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضرورت نگرش به کشاورزی ارگانیک :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

علت رشد سریع سیستم کشاورزی ارگانیک را می توان نیاز جامعه، اقتصادی بودن و اهمی ت اکولوژیکی آن دانست .پیشرفت تکنولوژی، علوم پزشکی و مشخص شدن اثرات سوء و ناهنجار بقایای مواد شیمیایی در تولیدات کشاورزی که باعث بروز انواع سرطان ها و اثرات مضر، بر روی سلسله اعصاب در انسان و حیوان گردیده منجر به هوشیاری جوامع به این موضوع و استقبال از تولیدات عاری از هرگونه باقیمانده شیمیایی گشته است. در سال ۲۰۰۳ کشاورزی ارگانیک تقریباً در ۱۰۰ کشور جهان اجرا شده و مناطق تحت مد یریت ارگانیک نی ز به طور مداوم درحال افزایش است. در برخی از کشورها آمار صحیحی از نحوه و میزان مساحت تحت مد یریت کشاورز ی ارگانیک دردسترس نمی باشد. بررسی ها نشان م یدهند که مساحت اراضی تحت مدیریت ارگانیک جهان از ۱۵/۸ میلیون هکتار در سال ۲۰۰۰ به ۲۰/۴ میلیون هکتار در سال ۰۳ افزایش یافته است. قار هی اقیانوسیه – استرالیا بخش بزرگی از اراضی تحت مدیریت ارگانیک به خود اختصاص داده است به طور یکه در سال ۲۰۰۳ ، مساحت این اراضی برابر ۱۰۰۶۱ هزار هکتار معادل ۴۱/۸ درصد کل اراضی تحت مدیریت ارگانیک جهان بوده است. در کشور طبق اطلاعات کمیته محصولات ارگانیک، کل سطح کشت محصولاتی که بدون استفاده از سموم و کودهای شیمیایی تولید شده اند، حدود ۲۳۹ هزار و ۴۶۲ هکتار ک ه شامل ۱۲۵ هزار و ۸۰۲ هکتار محصولات باغ ی و ۱۱۳ هزار و ۶۵۹ هکتار محصولات زراعی است. به طور کلی میزان سطح کشت محصولات زراعی و باغی که تولید آنها بدون استفاده از ک ود و سم انجام می گیرد و به ترتیب یک و ۷/۲ درصد از کل سطوح زیر کشت محصولات زراعی و باغی کشور را تشکیل می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.