مقاله بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

خشکه دارها اهمیت زیادی در اکوسیستم جنگل دارند و وجودشان برای سلامتی و حاصلخیزی جنگل ضروری است. هدف از این مطالعه بررسی اثر خشکه دارها در استقرار تجدید حیات طبیعی است. مطالعه در سری ۵ طرح جنگلداری صفارود رامسر، در پارسل های ۵۱۲ و ۵۱۳ انجام شده است. بعد از جنگل گردشی در این دو پارسل و مشاهده ی خشکه دارها، قطعه نمونه هایی به شعاع ۵R در اطراف آنها اندازه گیری شدند و کلیه ی نهال های موجود در این قطعه نمونه ها یادداشت برداری گردید. پارسل های مورد مطالعه در مرحله ی تخریب زاد آوری بودند. سپس درجات پوسیدگی خشکه دارها تعیین و قطر کوچک و بزرگ روشنه ی آن ثبت شد. نتایج نشان داد که: ۱۴ درصد از روشنه ها با سطح خیلی کم، ۵۰ درصد با سطح کم، ۱۴ درصد با سطح متوسط و ۲۱ درصد با سطح زیاد یا تاج پوشش باز وجود داشتند. بیشترین تعداد نهال از نظر فراوانی، در درجه ی پوسیدگی ۳ وجود داشته است. حداکثر تعداد نهال ها در زیر روشنه های با سطح خیلی کم و درجه ی پوسیدگی یک قرار داشتند. با افزایش سطح روشنه بر میزان ماندگاری نهال ها افزوده شد. با افزایش درجه ی پوسیدگی سطوح روشنه ی ایجاد شده کمتر گشته، که علت آن پیدایش درجات پوسیدگی بالاتر در زمان طولانی تر در درخت است که منجر به فرصت بیشتری برای گسترش تاج پوشش اطراف آن می باشد و سطوح روشنه ی ایجاد شده کمتر می شود. بیشترین تعداد در طبقات قطری متوسط وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.