مقاله بررسی وضعیت ساختار قطری جنگل با توجه به دخالت های انجام شده (مطالعه ی موردی: بخش پاتم جنگل خیرود، نوشهر )


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت ساختار قطری جنگل با توجه به دخالت های انجام شده (مطالعه ی موردی: بخش پاتم جنگل خیرود، نوشهر ) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت ساختار قطری جنگل با توجه به دخالت های انجام شده (مطالعه ی موردی: بخش پاتم جنگل خیرود، نوشهر )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت ساختار قطری جنگل با توجه به دخالت های انجام شده (مطالعه ی موردی: بخش پاتم جنگل خیرود، نوشهر )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت ساختار قطری جنگل با توجه به دخالت های انجام شده (مطالعه ی موردی: بخش پاتم جنگل خیرود، نوشهر ) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

آسانترین متغیر مورد اندازه گیری در جنگل قطر درختان آن است. مدیران جنگل در مناطقی که هیچ داده ای وجود ندارد، از ساختار پراکنش قطری برای اعمال مدیریت خود استفاده می کنند. زیرا این ساختار روند تحولات و دخالت هایی را که در جنگل انجام شده نشان می دهد. با توجه به اهمیت این موضوع مطالعه ای با هدف بررسی وضعیت ساختار قطری جنگل با توجه به برداشت های انجام شده در یک دوره آمار برداری ده ساله انجام شده است. این مطالعه در بخش پاتم، بخش اول از جنگل آموزشی و پژوهشی دانشگاه تهران واقع در شرق نوشهر در استان مازندران انجام شده است. داده های مربوط از طریق قطعه نمونه های موقت طی دو دوره آمار برداری (سال های ۱۳۷۳ و ۱۳۸۳) جهت تهیه ی طرح جنگلداری جمع آوری شده است. به منظور بررسی اثر برداشت روی ساختار پراکنش قطری و تغییرات آن در اثر برداشت ها و نشانه گذاری های موارد زیر مورد مطالعه قرار گرفتند:۱- بررسی ساختار پراکنش قطری و تغییرات آن طی دو آمار برداری ۲- بررسی وضعیت تعادل جنگل با معیار کلت و گورنو. نتیجه ی مطالعه نشان داد برداشت های انجام شده در پارسل ها خیلی متناسب با ساختار منظم و کاهنده ی جنگل نبوده به طوری که اکثر پارسل بعد از طی یک دوره ی ده ساله ساختار پراکنش قطری نامنظم تری نسبت به دوره ی قبل پیدا کرده اند. به کارگیری معیار تعادل کلت و گورنو در این مطالعه سازگار با ساختار پارسل ها بود زیرا هر جا که ساختار پارسل به درصد تعیین شده در این معیارها نزدیک می شد ساختار پارسل مورد نظر منظم تر می شد. طبق ساختار پراکنش قطری به دست آمده در پارسل های این جنگل، نیاز به اصلاح ساختار پراکنش قطری در آن به دلیل نامنظمی به شدت احساس می شود. به طور کلی و طبق نتایج در پایان دوره ی ده ساله، تنها پارسل های ۱۱۳، ۱۱۶ و ۱۱۸ ساختار منظم تری پیدا کرده اند. که علت آن کاهش حضور دام، توسعه ی زاد آوری و برداشت های منظم تر می تواند باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.