مقاله آنالیز حساسیت واحد شیرین سازی گاز طبیعی با استفاده از نرم افزارHYSYS


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیز حساسیت واحد شیرین سازی گاز طبیعی با استفاده از نرم افزارHYSYS دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیز حساسیت واحد شیرین سازی گاز طبیعی با استفاده از نرم افزارHYSYS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز حساسیت واحد شیرین سازی گاز طبیعی با استفاده از نرم افزارHYSYS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیز حساسیت واحد شیرین سازی گاز طبیعی با استفاده از نرم افزارHYSYS :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

روشهایی که برای حذف مواد اسیدی گاز طبیعی انجام می گیرد شیرین سازی نامیده شده که یکی از روشهای رایج آن استفاده ازحلالهای آمینی می باشد. در این تحقیق یک واحد شیرین سازی گاز طبیعی آمینی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به پروفیلهای رسم شده برای پارامترهای دما، فشار و درصد ترکیب گازهای اسیدی و حلال دی اتانول آمینDEA)در برج های جذب و احیا، صحت روند عملکرد برج ها تایید گردید. همچنین در واحد مورد مطالعه از حلالDEA با درصد وزنی ۲۸ درصد و دبی ۴۴۱۴۵ کیلوگرم بر ساعت برای حذف گازهای اسیدی در برج جذب (تماس) استفاده می گردد که با توجه به نتایج بدست آمده مشخص گردید که این فرآیند ، قادر خواهد بود گازهای اسیدیCO2 را به میزان ۹۴/۷ درصد H2S را ۹۹/۹ درصد و همچنین مقدار H2O موجود را تا تا ۷۵ درصد از گاز ترش ورودی حذف نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.