مقاله بررسی اثر میزان تبدیل و نسبت بخار بر روی کراکینگ خوراک اتان در واحد الفین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر میزان تبدیل و نسبت بخار بر روی کراکینگ خوراک اتان در واحد الفین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر میزان تبدیل و نسبت بخار بر روی کراکینگ خوراک اتان در واحد الفین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر میزان تبدیل و نسبت بخار بر روی کراکینگ خوراک اتان در واحد الفین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر میزان تبدیل و نسبت بخار بر روی کراکینگ خوراک اتان در واحد الفین :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
واحد الفین ، واحد تولید کننده اتیلن و پروپیلن می باشد . کیفیت و نوع خوراک عامل بسیار مهمی در میزان تولید و نیزکیفیت محصولات آن دارد . فرایند کراکینگ به دلیل آنکه در دمای بالایی در این واحد توسط کوره های عمودی صورت می گیرد ، از گرمای خروجی از این کوره ها برای تولید بخار مصرفی واحد استفاده می گردد . همچنین این واحد در ظرفیت های بالا قابلیت تولید بخار مازاد را دارا می باشد و این مورد از نظر اقتصادی از مزایای این واحد به شمار می آید . در این مقاله تاثیر پارامترهای بهره برداری بر کیفیت و میزان تولید محصولات مورد بررسی قرار می گیرد . همچنین با انجام شبیه سازی اثر میزان تبدیل و نسبت بخار بر روی کراکینگ خوراک اتان در واحد الفین مورد بررسی قرار می گیرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.