مقاله بررسی اثرات ماندابی و دما برجوانه زنی و رشد گیاهچه پنبه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ماندابی و دما برجوانه زنی و رشد گیاهچه پنبه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ماندابی و دما برجوانه زنی و رشد گیاهچه پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ماندابی و دما برجوانه زنی و رشد گیاهچه پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ماندابی و دما برجوانه زنی و رشد گیاهچه پنبه :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظور بررسی اثرات طول دوره ماندابی ودما بر جوانه زنی و رشد گیاهچه پنبه ازمایشی در قالب تجزیه مرکب با طرح پایه کاملا تصادفی درچهار تکرار اجرا گردید. تیمارهای ازمایشی شامل طول دوره ماندابی ۰، ۲۴ ، ۴۸ ، ۹۶ ساعت و دما ۱۶ ، ۲۰ و ۲۵ درجه سانتی گراد بودند نتایج نشان داد که اثر طول دوره ماندابی بردرصد و سرعت جوانه زنی، طول گیاهچه و درصدگیاهچه نرمال معنی دار بود به طوری که با افزایش طول دوره ماندابی از ۰ به ۹۶ ساعت کاهش معنی داری در درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی ، طول گیاهچه و درصدگیاهچه نرمال مشاهده گردید درجه حرارت نیز اثر معنی داری برروی بذور پنبه نشان داد بطوریکه با کاهش دما از ۲۵ درجه سانتی گراد به ۱۶ درجه سانتی گراد از سرعت جوانه زنی طول گیاهچه و درصد گیاهچه نرمال کاسته شد. با توجه به نتایج فوق بایستی در کشت پنبه زمان بارندگی فصلی و درجه حرارت خاک و محیط را موردتوجه قرار داد تا بتوان از اثرات نامطلوب ماندابی و درجه حرارتهای بالا برجوانه زنی بذور و رشد گیاهچه جلوگیری نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.