مقاله اثر روش های مختلف تهیه ورمی واش بر غلظت آهن و روی در آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر روش های مختلف تهیه ورمی واش بر غلظت آهن و روی در آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر روش های مختلف تهیه ورمی واش بر غلظت آهن و روی در آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روش های مختلف تهیه ورمی واش بر غلظت آهن و روی در آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر روش های مختلف تهیه ورمی واش بر غلظت آهن و روی در آن :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
ورمی واش ورمی واش را به طور ساده به عنوان عصاره مایع ورمی کمپوست تعریف کرده اند که حاوی عناصر غذایی محلول آلی و غیرآلی و محدوده وسیعی از ارگانیس مها شامل باکتری ها، قارچها، پروتوزئرها و نماتدها می باشد.(Rou , 2003bهدف این پژ وهش ارزیابی تاثیر روش های مختلف تهیه ورمی واش بر برخی غلظت عناصر آهن و روی ورمی واش حاصله بود. اینآزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل به اجرا در آمد. تیمار ها به ترتیب شامل: ۱- ورمی کمپوست بالغ ۲- ورمی کمپوست نابالغ ۳- کرم کمپوست، همچنین انواع متفاوت عصاره گیر شامل: ۱- آب مقطر با اسیدیته۵ ، ۲- ، اب مقطر با اسیدیته ، ۷، ۳- آب مقطر با اسیدیته ۹، عصاره گیرهای ۴- DTPA، و ۵-DTPA1/3بود نتایج نشان داد نوع ماده اولیه تاثیر معنی دار( ۵%) بر غلظت آهن در ورمی واش های تهیه شده با عصاره گیر های مختلف به صورت کرمخاکی>ورمی کمپوست نابالغ>ورمی کمپوست بالغ دارا می باشد. اما این تفاوت در مورد غلظت عنصر روی مشاهده نگردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.