مقاله اثر سطوح مختلف شوری حاصل از کلروسدیم بر محتوای پرولین و برخی از خصوصیات رویشی چهار رقم کلزا درمرحله ۸ برگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف شوری حاصل از کلروسدیم بر محتوای پرولین و برخی از خصوصیات رویشی چهار رقم کلزا درمرحله ۸ برگی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف شوری حاصل از کلروسدیم بر محتوای پرولین و برخی از خصوصیات رویشی چهار رقم کلزا درمرحله ۸ برگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف شوری حاصل از کلروسدیم بر محتوای پرولین و برخی از خصوصیات رویشی چهار رقم کلزا درمرحله ۸ برگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف شوری حاصل از کلروسدیم بر محتوای پرولین و برخی از خصوصیات رویشی چهار رقم کلزا درمرحله ۸ برگی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این آزمایش اثر تنش شوری ناشی از کلروسدیم بر میزان انباشت پرولین و برخی از خصوصیات رویش ی چهار رقم کلزای پائیزهBrassica napus Lبه نا مهایElite Okapi, Licord ,SLM046 مورد مطالعه قرار گرفت. بذور رقم های فوق پسضدعفونی باهیپوکلریت سدیم ۱۰ درصد جهت ریشه دهی در گلدانهای پلاستیکی حاوی پرلیت و ورمی کو لیت، با نسبت حجمیمساوی، کشت گردیده و با محلول غذایی کامل هوگلند آبیاری شدند . در مرحله چهاربرگی تحت تأثیر غلظت های مختلفکلروسدیم۳۰۰، ۲۵۰ ، ۲۰۰ ، ۱۵۰ ، ۷۵ و ۰ میلی مولار) قرار گرفتند و تا پایان آزمایش آبیاری گلدانها با تیمارهای مختلف شوری حاصل از کلروسدیم، انجام شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که سطح مختلف شوری اثر بسیار معنی داری را بر ارتفاع بوته ، سطح برگ ، درصد ماده خشک، میزان انباشت پرولین در مرحله مرحله ۸ برگی کلزا(P <0/05,P <0/01داشتند . و اختلافاتی بین ارقام از نظر کلیه صفا ت مورد مطالعه ( به استثنای سطح برگ ) ملاحظه گردید .با افزایش شوری کلیه صفات مذکور ( به جز غلظت پرولین ) کاهش یافتند به گونه ای که بالاترین میزان هریک از صفات نظیرارتفاع بوته، سطح برگ ، درصد ماده خشک ، متعلق به تیمار شاهد و کمترین آن متعلق به تیمار ۳۰۰ می لی مولار بود . ولی با افزایش شوری، میزان پرولین افزایش یافت .مقایسه میانگین ها نشان داد ارتفاع بوته نسبت به سایر صفات رویشی در مرحله ۸برگی کمتر تحت تاثیر شوری قرار میگیرد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.