مقاله اثرمدیریت بهینه عمق آب پای بوته بر صفات فیزیولوژیک ارقام برنج در منطقه اهواز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرمدیریت بهینه عمق آب پای بوته بر صفات فیزیولوژیک ارقام برنج در منطقه اهواز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرمدیریت بهینه عمق آب پای بوته بر صفات فیزیولوژیک ارقام برنج در منطقه اهواز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرمدیریت بهینه عمق آب پای بوته بر صفات فیزیولوژیک ارقام برنج در منطقه اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرمدیریت بهینه عمق آب پای بوته بر صفات فیزیولوژیک ارقام برنج در منطقه اهواز :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر عمق و دمای آب کرت بر روی گیاه برنج آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین طی سال زراعی۸۵-۸۴ به صورت کرت های یک بار خرد شده در غالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. عامل اصلی ارتفاع آب شامل: چهار سطح، ۵،۱۵،۱۰ سانتیمتر و شاهد به عنوان فاکتور اصلی و سه رقم برنج(چمپا، عنبوری وLD183 به عنوان فاکتور فرعی در نظر گرفته شد. نتایج نشان دادند که رقمLD183در بین ارقام مورد بررسی دارای بالاترین میزان عملکرد دانه بود و رقم چمپا کمترین میزان تولید را داشت. افزایش میزان آب مصرفی باعث ایجاد یک روند افزایشی در عملکرد دانه می گردد ولی در عمق ۱۵ سانتی متر به دلیل ایجاد حالت غرقاب یک کاهش نسبی در عملکرد دانه مشاهده می گردد همچنین با افزایش عمق آبیاری شاخص برداشت، تعداد پنجه و درجه حرارت آب کرت دارای یک روند کاهشی بود ولی عمق آبیاری بر روی وزن هزار دانه اثری معنی داری نداشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.