مقاله بررسی تاثیر نانوکامپوزیتهای نقره ، کلسیم سیلیکات و پلیمری رسی در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر نانوکامپوزیتهای نقره ، کلسیم سیلیکات و پلیمری رسی در بسته بندی مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نانوکامپوزیتهای نقره ، کلسیم سیلیکات و پلیمری رسی در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نانوکامپوزیتهای نقره ، کلسیم سیلیکات و پلیمری رسی در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نانوکامپوزیتهای نقره ، کلسیم سیلیکات و پلیمری رسی در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

صنعت بسته بندی و به ویژه بسته بندی مواد غذایی یکی از مهمترین دغدغه های امروز جوامع بشری محسوب می شود در حال حاضر بیشتر موادی که در صنعت بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرند به دلیل عدم تخریب پذیری باعث الودگی محیط زیست می شوند از این رو فناوری های نوین از جمله فناوری نانو موجب رفع بسیاری از مشکلات موجود دراین صنعت شده است استفاده از نانوکامپوزیت ها دربسته بندی مواد غذایی باعث افزایش طول عمر مواد غذایی و کاهش احتمال فاسد شدن آنها می شود در این مقاله تاثیر نانوکامپوزیتهای نقره، کلسیم سیلیکات و پلیمری رسی در بسته بندی مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفته است نانوکامپوزیت نقره به دلیل دارا بودن خاصیت ضد میکروبی با از بین بردن عوامل خارجی از جمله میکروارگانیسم های زنده میکروبها و باکتریها موجب نگهداری مواد غذایی در مدت طولانی تر می شود نانوکامپوزیت کلسیم سیلیکات نیز با جلوگیری از انتقال حرارت از محیط به مواد غذایی موجب نگهداری مواد غذایی در دمای پایین و به تبع آن جلوگیری از رشد باکتری ها شده و باعث افزایش طول عمر مواد غذایی می شود. نانوکامپوزیت پلیمری رسی هم با ممانعت از ورود میکروب ها از محیط به مواد غذایی موجب سالم ماندن مواد غذایی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.