مقاله مدیریت و بهینه سازی آب مصرفی در کشت لوبیا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
24 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت و بهینه سازی آب مصرفی در کشت لوبیا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت و بهینه سازی آب مصرفی در کشت لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت و بهینه سازی آب مصرفی در کشت لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت و بهینه سازی آب مصرفی در کشت لوبیا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

توسعه کشت لوبیا در کشور به عنوان یک زراعت تابستانه تابع محدودیت های مختلف اقلیمی و اکولوژیکی است به طوری که تولید این محصول با حداقل مصرف نهاده هایی چون آب و کودها ی فسفره می تواند ارزش اقتصادی این محصول را در مقایسه با سایر محصولات تابستانه حفظ نماید. یکی از راهکارهای کاهش هزینه های تولید لوبیا در کشور مصرف بهینه آب است. لوبیا نسبت بهمیزان و کیفیت آب بخصوص در مراحل گلدهی و پر شدن غلاف ها بسیار حساس بوده و در کشور آبیاری عمدتا به روش سنتی انجام می شود و معمولا آب مصرفی بیش از نیاز واقعی گیاه می باشد، لذا در اینجا سعی گردیده به روش ساده و در عین حال علمی، راههای کاربردی مصرف بهینه آب بر اساس نیاز واقعی گیاه بیان گردد. طبق راه های بیان شده می توان نتیجه گرفت که اطلاع از بافت و ظرفیت نگهداری آب خاک در لوبیا اطلاعات مهمی برای تصمیم گیری در مورد آبیاری به ما می دهد. تعیین زمان شروع و پایان آبیاری در مدیریت آب آبیاری بسیار مهم است. خشکی زیاد بعد از کاشت می تواند رسیدن را تا ۱۵ روز به تأخیر بیندازد و در نتیجه عملکرد نیز کاهش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.