مقاله مطالعه اثر تنش خشکی و کاربرد ترکیب کودهای زیستی و شیمیایی فسفره بر تعدادی از صفات مورفولوژیک عملکرد و همبستگی بین آنها در گیاه ذرتZea mays L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثر تنش خشکی و کاربرد ترکیب کودهای زیستی و شیمیایی فسفره بر تعدادی از صفات مورفولوژیک عملکرد و همبستگی بین آنها در گیاه ذرتZea mays L.) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثر تنش خشکی و کاربرد ترکیب کودهای زیستی و شیمیایی فسفره بر تعدادی از صفات مورفولوژیک عملکرد و همبستگی بین آنها در گیاه ذرتZea mays L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر تنش خشکی و کاربرد ترکیب کودهای زیستی و شیمیایی فسفره بر تعدادی از صفات مورفولوژیک عملکرد و همبستگی بین آنها در گیاه ذرتZea mays L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثر تنش خشکی و کاربرد ترکیب کودهای زیستی و شیمیایی فسفره بر تعدادی از صفات مورفولوژیک عملکرد و همبستگی بین آنها در گیاه ذرتZea mays L.) :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
به منظور بررسی اثرات جداگانه و ترکیبی کودهای فسفاته، باکتری های حل کننده فسفات و قارچ مایکوریزا بر کاهش – خسارات ناشی از تنش خشکی در مرحله رشد رویشی ذرت دانه ای هیبرید سینگل کراس ۷۰۴ آزمایشی در سال زراعی ۸۸ ۱۳۸۷ در مزرعه تحقیقاتی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران بصورت اسپلیت پلات و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دو فاکتور به اجرا در آمد. فاکتورهای آزمایش شامل تنش خشکی (به عنوان فاکتور اصلی) و ترکیبات مختلف کود بیولوژیک (به عنوان فاکتور فرعی) بودند. نتایج این آزمایش نشان داد که در شرایط تنش خشکی، استفاده از کود فسفر به تنهایی و بدون ترکیب با باکتری های حل کننده فسفات و یا قارچ مایکوریزا تاثیر مثبتی بر افزایش عملکرد دانه و سایر صفات مرتبط به آن باعث کاهش میزان چشمگیر A ندارد. کاهش آبیاری از ۵۰ میلیمتر به ۱۵۰ میلیمتر تبخیر تجمعی از تشتک تبخیر کلاس تمامی صفت اندازه گیری شده گردید. نتایج تجزیه همبستگی ساده بین صفات در شرایط آبیاری نرمال نشان داد که همبستگی عملکرد دانه با کلیه صفات ارزیابی شده مثبت بود. نتایج نشان داد که همبستگی عملکرد دانه با صفت قطر ساقه تحت شرابط نرمال آبیاری و صفت ارتفاع تشکیل بلال تحت شرایط تنش شدید خشکی، در بیشترین مقدار و مثبت بود. نتایج این آزمایش نشان داد هیبرید ۷۰۴ ذرت دانه ای تنها قادر است صدمات ناشی از تنش خشکی تا سطح ۱۰۰ میلیمتر تبخیر تجمعی از تشتک تبخیر را جبران نماید. بنابراین از این نکته می توان درمدیریت مزرعه استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.