تحقیق در مورد پروژه حراجی الکترونیکی تحت وب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق در مورد پروژه حراجی الکترونیکی تحت وب دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد پروژه حراجی الکترونیکی تحت وب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد پروژه حراجی الکترونیکی تحت وب ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد پروژه حراجی الکترونیکی تحت وب :
پروژه حراجی الکترونیکی تحت وب
توضیحات عمومی پروژه:
این پروژه در مورد طراحی یک سیستم حراجی الکترونیکی تحت وب است که با برنامه ASP.NET نوشته شده است و به وسیله این برنامه افراد می توانند اجناس مورد علاقه خود را انتخاب و در حراجی شرکت کنند.این برنامه شامل ۴ قسمت می باشد که به طور مختصر هر کدام را توضیح می دهیم:در قسمت اول ثبت نام مشتری است که افراد وارد آن شده و ثبت نام می کنند و به عنوان عضوی از سایت محصوب می شوند.در قسمت دوم ثبت نام اجناس مربوط به مدیر
سایت (کسی که اجناس را به حراج می گذارد) است که در آن نام کالا و قیمت و مهلت به حراج گذاشتن اجناس را وارد می کند.در قسمت سوم مربوط به جستجوی اجناس می باشد که افراد می توانند اجناسی را که می خواهند را در حراجی وجود دارد یا خیر.در قسمت چهارم در خواست جنس که هر شخص می تواند اجناس خود را انتخاب کند و قیمت پیشنهادی خود را بدهد و بعد از به اتمام رسیدن حراجی برنده شده است یا خیر.
فهرست مطالب:
مقدمه
امروزه با توسعه تکلوژی و فنون در بسیاری از امور زندگی استفاده از رایانه در این امور امری لازم و بدیعی می نماید.در همه ادارات و موسسات رایانه یک وسیله ای می باشد که با توجه به سرعت و دقت دیگری موجودی لوکس و تزئینی نیست و یک وسیله کاربردی و در بسیاری از امور یک وسیله واجب می باشد و در
گوشه و گوشه زندگی امروزی نقش ایفاء می کند.در موسسات فرهنگی واقتصادی و تجاری و خدماتی کامپیوتر را نقش آفرین می بینیم و به همین منظور من بر آن شدم برنامه ای بنویسم و یک سایت را طراحی کنم که در بازار روز امروزه مورده استفاده قرار گرفته و با توجه به نیاز روز افزون امروز جامعه مفید خواهد بود و امیدوارم مورد توجه استاد گرامی قرار گیرد.
فصل اول
تجارت الکترونیکی
کسب و کار الکترونیک ; یک الزام جهانی
مقدمه
کسب و کار الکترونیک به عنوان یکی از مجموعه های فناوری و اطلاعات در دهه گذشته رشد بالای را تجربه کرده است.به طوری که رویداد سیاست اکثر موسسات تجاری در پذیرش و به کار گیری کسب و کارالکترونیک در جهت ورود به بازارهای جهانی و جذب مشتریان جدید موثر و کارا الکترونیک در فعالیت های تجاری نیازمند توجه به یک سری عوامل درونزا و برونزای تاثیر گذار بر آن است.به طوری که توجه بنگاهای تجاری به این عوامل و برنامه ریزی در جهت استفاده مطلوب از فناوری کسب و کار الکترونیک ضمن آنکه موفقیت بهر برداری از آن را تضمین خواهدکرد،زمینه رشد بانگاهای استفاده کننده را نیز فراهم می کند. بنابر این،در این مقاله ابتدا تعاریف ،انواع ،شیو ها،مزایا و معایب اسفاده از کسب و کار الکترونیک بیان می شود.در قسمت دوم چار چوب تحلیلی که در آن استفاده از کسب و کار الکترونیک منتهی به افزایش انگیزه صادراتی می شود،تشریح می گردد.
کسب وکار الکترونیک:
کسب و کار الکترونیک تعاریف متعددی دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود:
کسب و کار الکترونیک وسیله ای که مسیر رسیدن بنگاها به بازارها را هموار می سازد.مسیری که مشتریان در آنجا اقدام به خرید کالا و خدمات می کنند.
کسب و کار الکترونیک وسیله ای که به استفاده کنندگان آن امکان رسیدن به مشتریان موثر و کار آمدی را فراهم می سازد.
کسب و کار الکترونیک توانایی هدایت تجارت از طریق شبکه های الکترونیک نظیر اینترنت و شبکه های جهانی است .
تجارت الکترونیک:
بر اساس تعریف دفتر توسعه جامعه اروپا( (OECDبه طور کلی تجارت الکترونیک،معاملت رادرارتیاط با فعالیت های تجاری افراد و سازمان ها شکل می دهد.این فعالیت ها بر اساس پردازش و انتقال اطلاعات دیجیتالی (متن،صداو تصاویر)مبتنی هستند.
تجارت الکترونیک،به مجموعه فعالیت های اطلاق می گردد که مستقیما به وسیله ارتباطات الکترونیکی شبکه ای پشتیبانی می شود.
تفاوت کسب و کار الکترونیک و تجارت الکترونیک:
کسب و کار الکترونیک به مفهوم کلی شامل به کار گیری فناوری های جدید برای برقراری ارتباطات زنجیره ای بین سازندگان،فروشندگان،عرضه کنندگان،و به طور کلی ارائه دهندگان کالا و خدمات از یک سوء و خریدار و مصرف کننده و یا به طور کلی مشتری از سوی دیگر است و نتیجه آن اتخاذ تصمیم های بهتر،بهینه
سازی کالا و خدمات،کاهش هزینه ها و گشودن کانال های جدید است.ولی تجارت الکترونیک به هر شکلی از نقل و انتقالات در تجارت اطلاق میشود که در آن طرفین،بیشتر از طریق الکترونیکی با یکدیگر در تماس هستند تا از طریق نقل و انتقالات فیزیکی به عبارت دیگر،تجارت الکترونیک زیر بخشی از کسب و کار الکترونیک در سازمان هااست،زیرا در کسب و کار الکترونیک،شکل الکترونیک کلیه فرآیندهای کسب و کار سازمان از قبیل تولید،تحقیق و توسعه امور اداری،مالی،مدیریت نیروی انسانی،پشتیبانی و تجارت مطرح است.
در حالی که در تجارت الکترونیک تنها فرایند تجاری سازمان به صورت الکترونیک یک جزء بنیادی از کسب و کار الکترونیک به حساب می آید.
کسب و کار الکترونیک باعث می شود تا فرایند تجارت،روابط ودادو ستد جهانی گردد.محیط تجارتی شرکت،ممکن است،یک شبکه جهت دسترسی به سازمان ها عمومی یا شبکه هایی که با محافظت خاص برای دسترسی افرادی خاص طراحی شده و یا حتی شبکه داخلی باشد که برای دسترسی افراد و کارمندان داخل شرکت طراحی شده است.کسب و کار الکترونیک تنها قرار دادن یک صفحه شبکه ای نیست.
یک محیط مدل های تجاری اهم از تجارت با کارمندان،مشتریان،تامیین کنندگان و شرکا است.
انواع کسب و کار الکترونیک:
کسب و کار الکترونیک بسته به این که طرف های معامله سازمان یا افراد باشند به انواع زیر تقسیم می شوند.
در اینجا روابط بر مبنای اهداف تجاری شکل می گیرد.
واحد تجاری با واحد تجاری(BUSINESS TO BUSINESS= );
واحد تجاری با مصرف کننده ;( CONSUMER=B2C BUSINESS)
مصرف کننده با مصرف کننده;(CONSUMER TO CONSUMER)
واحد تجاری با دولت ;(BUSINESS TO GOVERNEMENT=B2G)
دولت با واحد تجاری;(GOVERNEMENT TO BUSINESS=G2B)
شیوه کسب و کار الکترونیک:
به طور کلی سه شیوه معاملاتی کسب و کار الکترویکی وجود دارد:
OFF LINE= در این شیوه بنگاها برای انجام فعالیت های تجاری از سیستم پست الکترونیک استفاده می کنند.
ON LINE =در این شیوه،بنگاها از طریق “تعیین کننده متحدالشکل منبع” (UNIFORM RESOURCE LOCATOR=URL) اقدام به معاملات تجاری می کنند.URL ها آدرس های هستند که ساختار آنها برای همه کامپیوترها یکسان است و به وسیله آن می توان به منبع مورد نظر دست یافت.
دروازه شبکه (PORTAL) یک صفحه شبکه است که در آن لینک های برای رفتن به سایت های محتوی اخبار مربوط به موضوع های مختلف وجود دارد.این صفحات دارای تعداد زیادی آدرس با موضوعات مختلف هستند.
خدمات دروازه شبکه اغلب شامل موتای جستجو گر،پستا الکترونیک،چت،نقشه ها،فروش و گزینه های دیگری برای مشتریان است.درواقع دروازه های شبکه هدفی برای تبلیغات و بازاریابی هستند.
مزایای استفاده از کسب و کار الکترونیک:
نزدیک شدن ارتباطات;دست یابی به بازارهای جدید;افزایش میزان فروش و سود;حذف هزینه های مانند تهیه کاغذ،چاپ،بروشور و کاتالوگ;کاهش هزینه های معاملاتی و تدارکاتی;بهبود مدیریت در روابط مصر ف کننده،عرضه کننده و کارکنان;کاهش الودگی محیط زیست،ترافیک و ازدحام.
معایب کسب و کار الکترونیک:
مسئله امنیت،امکان ورود به سیستم های شما از طریق آدرس پست الکترونیکی،سایت شبکه و دستیابی به اطلاعات مالی و غیره; اختلال در برنامه کاری در صورت خرابی سیستم; از دست دادن کنترل ;مشکلات و هزینه های به روز بودن با فناوری هایی که به سرعت پیشرفت می کنند.گسترش و نفوذ هر فناوری هایی بستگی به چند عامل نظیر منافع بالقوه فناوری،ظرفیت جدید بنگا ها دارد.منافع بالقوه نه تنها به تولید کنندگان کالاها و خدمات می رسد که از فناوری جدید است.
همان گونه که در شکل (۱) مشاهده می شود ملاحظات بین المللی که شامل صادرات،واردات فناوری،و;.است در تعامل با کسب و کار الکترونیک،اثر تقویت کننده بر یکدیگر دارند.
در این حالت بنگاه در سطح بین المللی با پذیرش کسب و کار الکترونیک واردات و صادرات خود را بر مبنای اصول استاندارد کسب و کار الکترونیک شکل می دهد.از طرف دیگر قرار گرفتن کالا و خدمات در فضای تجارت الکترونیک موجب حذف فاصله بین مبدا و مقصد کالا ها و خدمات می گردد و تغییرات اساسی در بازارهای هدف به وجود می آورد.موفقیت در این فرایند،منوط به مدیریت کارا و حرفه ای است.مدیریت حرفه ای با درک و شناخت از فضای ارتباطات بین
المللی،شیوه های کسب و کار الکترونیک را متناسب با ملاحظات بین المللی تطبیق می دهد.از طرف دیگر،مدیریت حرفه ای با تجارت مدرن روابط غیر معمول را تصیح می کند.حجم عملیات،اثرات دو سویه ای را بر کسب و کار الکترونیک دارد.از آنجایی که استفاده از کسب و کار الکترونیک باعث دستیابی به انبوهی از
مشتریان با سلایق مختلف می گردد.لذا بنگا های فعال در امر تجارت بین المللی با گسترش ظرفیت تولیدی و تنوع بخشی به تولیدات کالا و خدمات سعی در جذب مشتریان است.یکی از شرایط مهم دیگر در کسب و کار الکترونیک وجود ارتباطات قوی همراه با اطمینان بالاست.دسترسی به پهنای باند بالاتر در اختیار هیچ کدام از بانگاهها نیست.پهنای باند قسمتی از زیر ساختهای نهادیه شده توسط دولت است.هر قدر این پهنا بالاتر باشد،حجم و سرعت اطلاعاتی که رد و بدل می کند بیشتر خواهد بود.
از این رو با در نظر گرفتن نقش مهمی که این عامل می تواند در موقعیت خدمات شبکه با توان بالا داشته باشد،خصوصی سازی و مقررات زدایی خدمات ارتباطی به منظور افزایش کارایی در سیستم مخابرات در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته مور تاکید قرار می گیرد.
متغیرهای رفتاری نظیر میزان مهارت نیروی انسانی بنگاها،حجم سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه و نرخ های دستمزد،ازعوامل مهمی هستند که در پذیرش کسب و کار الکترونیک توسط بنگاها موثرند.هر قدر بانگاهای تجاری در سطح بین المللی از نیرو های انسانی متخصص بیشتری برخوردار باشد و منابع بیشتری را به سرمایه گذاری تخصیص دهد،موقعیت بهتری در جذب و پذیرش کسب و کار الکترونیک دارد.
همچنین دستمزدهای بالا همیشه انگیزه عمدهای برای نیروی کار جهت افزایش کارایی و نوآوری به حساب می آید.در نتیجه به کارگیری کسب و کار الکترونیک منابع متعددی را به دنبال دارد.علی رغم اینکه بسیاری از منابع موجود در شکل یک ذکر گردید،بسیاری از بنگاها به دلیل پائین بودن هزینه مشارکت را قبول می کنند اینترنت باعث ارزانی دسترسی به اطلاعات و بازارهای جهانی می شود.
این عامل موجب می گردد سرعت عمل در بازارهای چند منظوره که برای تولید کالاها و اطلاعات است،بالا برود.به طوربالقوه شکل تازه ای به سازمان دهی زیر ساخت مشاغل موجود می بخشد و با ارزش گذاری مجدد ،راه را برای انجام معاملات تجاری باز می کند و با مهندسی مجدد بازرگانی محدودیتهای که به طور سنتی تولید کنندگان را از مشتریان جدا می ساخت رها می سازد.
از سوی دیگر،فعالیت های منفصل و جدا از هم نظیر سفارش،پرداخت و خدمات بعد از فروش،ممکن است به یک فرایند واحد ادغام شده و باعث کاهش هزینه های اعتباری گردد.
نتیجه چنین فرایندی منتهی به افزایش کارایی و رقابت پذیری در بین بنگاهای صادراتی است.
فصل دوم
مروری بر ابزارهای ۲۰۰۵ Visual Studio
مروری بر ASP.NET:
ASP.NET تنها یک محصول ارتقاء یافته نیست.ASP.NET پیشرفته ترین بستر توسعه وب ایجاد شده تا این زمان را فراهم می نماید.فراتر از اینها، ASP.NET،جهت ایجاد یک زیر بنای کاملا جدید و مراتب انعطاف پذیر تر برای توسعه وب به صورت بنیانی بازسازی شده است.دلیل این تحویل عمیق به وجود آمده در ASP.NET این است که بر پایه بستر، NET ، شرکت مایکروسافت و یا به عبارت دقیق بر چهار چوب NET استوار گشته است.برای درک واضح تر این نکته که چه وقت و در کجا باید از ASP.NET استفاده کنیم، بیاید زمانی را صرف کنکاش در بستر Microsot.Net ، محصولات ] نرم افزاری[ در بر دارنده آن ،وجاهایی که ASP.NET در داخل Microsot.Net سازگاری دارد نماییم.
زبان ها و ابزار های زبان:
یکی از فوائد بستر NET ، این است که بر خلاف ASP کلاسیک که برنامه نویسان را (طبق محدودیت های پیشین)از به کارگیری زبان های اسکریپتی محدود می کردASP.NET به شما امکان کار با هر زبان سازگار با NET را می دهد به این معنی که کد نوشته شده در ASP.NET که برای کارآیی بهتر کامپایل می شود، می تواند نهایت استفاده را از امکانات زبان های پیشرفته به عمل آورد.
برای بستر NET ، زبان ها و ابزارهایی که به وسیله شان از آن ها استفاده می کنید احتمالا یکی از مهمترین موضوعات برای بحث هستند و در سراسر این کتاب پوشش داده شده اند.
حال بیایید نگاهی کامل به برخی از زبان ها و ابزارهایی که برای ایجاد بر نامه های کاربردی NET ، در دسترس خواهند بود، بیندازیم.
Notepad.NET :
شاید باور آن دشوار باشد، اما برنامه نویسان متعددی مخصوصا برنامه نویسان ASP هنوز کد برنامه نویسی خود را Microsot Notepadکه من سابقا با کمال علاقه از آن به عنوان Visual Notepad نام میبردم ، انجام می دهند اما فکر می کنم اکنون باید از آن به Notepad.NET نام ببرم.با این که از نعمت حضور در همه جا برخورداریم اما Notepad به حدی نیست که بتوان آن را یک محیط برنامه نویسی نیرومند نامید. اگر در حال کار با ).framework SDK NETبه جای visualstudio.NET) هستند دلیل ندارد که از به کار گیری Notepadبرای تمام برنامه نویسی های .NET خوداری کنید. framework SDK NET شامل کامپایلرهای خط فرمان برای C#risualBase.NET(Csharp” “تلفظ می شود) و Iscipt.NET می باشد.
از این رو می توانید کلاس ها و صفحات ASP.NET خودتان و غیره را در برنامهNotepad ایجاد نمایید و سپس آن ها را به طور استناد از کامپایلرهای خط کنید و یا در صورت استفاده از ASP.NET ، به ASP.NET runtime اجازه بد هید تا صفحه را به صورت پو یا و در زمانی که برای اولین مرتبه فراخوانی می شود کامپایل نماید.
Visual Studio. NET:
برای افزایش سرعت راحتی کار برنامه نویسی ، اکثر برنامه نویسان خواهان کار در Visual Studio. NET برای اولین بار پس از عرضه بستر(development Platfrom) مایکروسافت تنها یک development Environment(IDE) (محیط توسعه مجتمع) را برای تمام زبان های .NETدر مایکروسافت ارائه کرده است.به این معنی که برنامه نویسان، Visual Baisic ، Visualc++ وC# تنها از یک IDE به صورت اشتراکی استفاده خواهد کرد که این شامل قابلیت هایی نظیر اعمال اشکال زدایی و خطا یابی در میان زبان های یک محیط می شوند.
Visual Studio. NET تعدادی امکانات اساسی که شامل موارد زیر هستند را فراهم می نماید:
*یک مدل برنامه نویسی متحد الشکل و منفرد برای تمام زبان های .NET و برای برنامه های کاربردی ویندوز.
*توسعهDray-and-Drop براس سیر و رو با استفاده از Explorer server
*راهنمای پو یا
*یک مدل تعمیم یافته و سفارشی نیرو مند برای IDE
*پشتیبانی کامل از XML
* سرویس های وب با جامع سازی برنامه های کاربردی به مراتب آسانترین-بسترها Visual،Baisic با کارایی به نسبت کمتر، نظیرVBSCript نیستند.اکنون آن ها می توانند از زبان نیرومند Visual Baisic،NET یک زبان منظم است به این معنی که زمان اجرایی کدهای Visual Baisi،NET را تنظیم می کند.دیگر نیازی ندارد تا مراجع آبپجکت خود را اشاره از setobject=Nothing بدان گونه که در زمان استفاده از کامپوننت های com در، VB و نسخه های قبلی انجام می دادید به طور صریح از بین ببرید.
.NET garbago Collector به طور خودکار حافظه مورد استفاده توسط کامپوننت ها را، زمانی که هیچ سرویس گیرندهای به آن ها مراجعه نمی کند، بازیابی خواهد کرد.امکانات جدید متعددی در Visual Studio، NET وجود دارند اما کاربران، VBscript visual Baisic 6,0 در صورت آشنایی با مدل برنامه نویسی،NET نباید در استفاده از آن به مشکلی برخورد کنند .
C#:عضو جدید خانواده Visual Studio است و از نوادگان C محسوب می شود.ظاهر آن شباهت بیشتر به C++ دارد، اما با سادگی بیشتر و مشغولیت ذهنی به مراتب آسان تر از آن همراه است.گرچه C# همانند visual Baisic,NET یک زبان منظم است ، تمام مدیریت حافظه آن به runmtime محصول شده است.این پیشرفت مهمی است،چرا که مدیریت حافظه از مشکل ساز ترین قسمت های برنامه نویسی C++ است و مسئول اکثر اختلافات به وجود آمده در برنامه های کاربردی نیز می باشد.
زبان های NET .دیگر:
علاوه بر Visual Studio. NET و C# و( زبان به کار رفته)
Visual Studio. NET C++و تعمیم منظمی از Visual C++ که امکان هدف قرار دادن برنامه های کاربردی به زبان C++ را به سوی runmtime میسر می کند را همراهی می نماید همچنین .Visual Studio. NET معماری Pluy-in کاملا انعطاف پذیر را ارائه می کند که به زبان های دیگری که برای انتقال به بستر NET.در نظر گرفته شده اند یا برای آن نوشته شده اند،این امکان را می دهد که به آسانی از قدرت Visual Studio IDE بهره گیرند.
لیست فعلی از زبان های در نظر گرفته شده برای Visual Studio. NET شامل موارد زیر است:
APL
Python
COBOL
Pascal
Eiffel
Haskell
ML
Oberon
Scheme
Pell
smallalk
در میان زبانهای که همراه Visual Studio. NET عرضه می گردن زبان های قابل دسترس third-Party باید بتوان چیزی یافت که تقریبا هر برنامه نویسی را خوشحال کند.
معماری ASP.NET :
با این که ASP.NET امکانات موجودات در ASP کلاسیک به طرز گستردهای استفاده شده است.اما تعقیرات عمدهای نیز در معماری ASP.NET به وجود آمده است که این شامل بهینه سازی ها و امکانات جدید می شود.
ویژگی های پیشین:
ذکر این نکته ضرودی است که خیلی چیز ها در ASP.NET برای برنامه نویسان وب که از ASP کلاسیک استفاده کرده اند،جدید نخواهند بود.
فرم های وب:
این مدل جدید برنامه نویسی ASP.NET است.فرم های وب بهترین های ASP را با برنامه نویسی قدرت مند و کار آور Visual Baisic در هم می آمیزد.
می توانید کنترل ها را به درون یک صفحه بکشید و سپس برای ایجاد حالت محوره ای آبجکت های تجاری را فراخانی نمایند و غیره.
کنترل سرویس دهنده:
از اجزای اصلی مدل برنامه نویسی فرم های وب کنترل های سرویس دهنده هستند ASP.NET تقریبا به عناصر HTML ،نگاشت،می شوند و قابلیت برنامه نوبسی silver-side نیرومندی راارائه می دهند کنترل های سرویس دهنده روی سرویس دهنده اجرا شده و می توانند HTML را که مخصوص مرور گرهای سطر بالا نظیر Explorer.xInternet و پس از آن و هر مرورگری که با HTML،۲ سازگار باشد ایجاد شده اند را به خروجی بدهد.
سرویس های وب:
این بخش ASP.NET به برنامه نویسان اجازه می دهد تا سرویس های برنامه نویسی را در دسترس برنامه نویسان دیگر روی اینترنت و یا یک شبکه اینترنت محلی سرویس های ذوب بر مبنای استاندارد و simple SOAP)) یا((Protocol objectACCESsقرار دهند.از این رو فعل و انفعال نسبتا راحت تری را بین بستر های متمایز مسیر خاهد ساخت.
Caching (حافظه پنهان):
ASP.NET شامل موتر حافظه پنهان قدرت مند جدیدی است. که به برنامه نویسان اجازه بهبود کارائی برنامه های کاربردی را به وسیله کاهش بار گزاری های پردازش روی سرویس دهنده های پایگاه داده و سرویس دهنده وب را می دهد.
بهینه سازی پیکر بندی:
ASP.NET از روش جدیدی برای ذخیره اطلاعات پیکر بندی برنامه های کاربدی وب بهره می گیرد و به جای ذخیره IIS،این اطلاعات در پایگها دادای که دسترسی به ان دشوار است در فایل های پیکر بندی قابل خواندن توسط ماشین و انسان بر مبنای XML ذخیره می شوند.
بهینه سازی مدیریت وضعیت:
اگر خواستید برنامه کاربردی ASP Web from اجرا شود خوب می دانید که مدیریت و وضعیت محدودی در ASP کلاسیک وجود داشت ASP NET بر این محدودیت ها فائق آمده است به این طریق که برای وضعیت جلسات توزیعی بر روی سرویس دهندهای وب با به کار گیری]مصرانه[اطلاعات وضعیت در یک پایگاه داده SQL Server و با ارائه مدیریت و وضعیت بدون اسفاده از کوکی ها،پشتیبانی به عمل آمده است.
امنیت:
امنیت فاکتور بسیار مهمی در برنامه های کاربردی وب امروزی است مدل امنیتی در ASP NET به شکل اساسی بهبود یافته و شامل متدهای تایید اعتبار یافته جدید،امنیت دسترسی به کدها و مجزورها بر اساس نقشی که ایفا می کنند می شود.
قابلیت اطمینان بهینه سازی شده:
ASP NET شامل امکاناتی با هدف ارتقاء قابلیت اطمینان برنامه های کاربردی وب می شود و نظیر راه اندازی مجدد برنامه های کاربردی در صورت ایجاد هر گونه تغییر و آغاز مجدد پردازش ها به طور خودکار،جهت ختم حالت های بن بست و نفوز بدون مجوز به حافظه.
فصل سوم
تجزیه و تحلیل
فصل چهارم
طراحی و پیاده سازی
همانطور که در ابتدا صر فصل هم که توضیح داده ایم این یک سیستم حراجی است که در مورد پیاده سازی آن به صورت مفصل توضیح خواهم داد.
درقسمت اول این جا ما چهار قسمت اصلی داریم در قسمت اول ما ،ثبت نام مشتری در این قسمت مربوط به مشتری می شودوهر کسی که می خواهد عضو شود باید در قسمت اول عضو شود.
در قسمت دوم ثبت نام اجناس است که مدیر سیتم می تواند در آن وارد شود و در این قسمت چیز های که مربوط به مدیر سیستم است را در خود نگه داری می کند.
در قسمت سوم نیز قسمت جستجو اجناس است که ما هر اجناسی راکه بخواهیم می توانیم در این قسمت جستجو کنیم.
در قسمت چهارم قسمت درخواست جنس است که مشتری به وسیله رمز عبور، و به وسیله آن در خواست جنس می کند.
ثبت نام مشتری:
همان طور که در تصویر می بینید در این مرحله قسمت ثبت نام مشتری است و کسی که می خواهد در حراجی شرکت کند ابتدا باید در این قسمت باید عضو شود.
در قسمت ابتدا نام مشتری و در قسمت دوم نام خانوادگی مشتر است که باید وارد شود.
در قسمت سوم هر مشتری باید برای خود یک رمز وارد کند تا کسی دیگری مطلع نشود که هر مشتری چه جنسی را انتخاب کرده است و بعد از این که همه مشخصات را وارد کرده اید دکمه ایجاد حساب کاربری را وارد کلیک کنید.
این نکته را توجه داشته باشید که همه چیزهای که خواسته شده را جواب دهید و اگر یکی را جواب ندهید پیغام می دهد و نمی توانید به قسمت بعدی مرحله اول بروید.
قسمت دوم ثبت نام مشتری:
در مرحله دوم ثبت نام مشتری وقتی که به همه چیزهای خواسته شده در قسمت اول مرحله جواب داده شود در سمت بالا پیغامی را صادر می کند که ثبت نام با موفقیت انجام شد.
در قسمت دوم همان طور که می بینید یک شماره کاربری را سیستم برای هر کاربر در نظر می گیرد.
و در قسمت پائین نام و نام خانوادگی مشتری را نشان می دهد.
توجه داشته باشید برای این که اجناس خود را در مرحله چهارم انتخاب کنید شما باید رمز عبور و شماره کاربری را به خاطر بسپارید.
ثبت نام اجناس:
در قسمت ثبت نام اجناس نیز به این صورت می باشد که تمام اختیارات این قسمت مربوط به مدیر سایت یا کسی است که مدیریت حراجی را به عهده دارد است.
در این قسمت مدیر سیتم با وارد کرد رمز خود وارد سیستم شده و می توان قیمت هر کالا و هر اجناسی راکه می خواهد به حراج بگزارد را ببیند.
برای این کار رمز را وارد کرده و با کلیک کردن بر روی دکمه ورود می توان وارد مرحله دوم ثبت نام اجناس شود.
در این قسمت باید مدیر سیستم باید رمز را به درستی وارد کند و اگر اشتباه وارد کند با مشکل مواجه می شوید و باید توجه داشت چنان چه قبلا با حروف کوچک وارد کرده باشید و دوباره با حروف بزرگ وارد کنید وارد نشده و پیغام صادر می کند.
قسمت دوم ثبت نام اجناس:
در قسمت دوم ثبت نام اجناس همان طور که در قسمت اول مرحله دوم هم به آن اشاره شده است در این قسمت فقط به عهده مدیرت حراجی است .
همان طور که در شکل بالا مشاهده می کنید در ابتدا مدیر می تواند نام کالا و قیمت پایه را وارد کرده و مهلت به حراج گذاشتن هر جنس را به هنگام نام و قیمت کالا وارد کند.
در ردیف اول جدول Delete می باشد که می توان با انتخاب کردن آن تمام اطلاعات آن رکورد پاک شود و این بیشتردر به پایان رسیدن حراجی مورد استفاده قرار می گیرد.
در ردیف دوم جدولEdite می باشد که با انتخاب Edite میتوانید نام کالا،قیمت پایه،مهلت،هر یک از اجناس تغیرات لازم را وارد کرد.
در ردیف سوم جدول شماره کالا می باشد که در هنگام وارد کردن اجناس خود سیستم یک شماره ای را به هر یک از اجناس اختصاص می دهد.
در ردیف چهارم که نشان دهنده نام کالا می باشد و در ردیف پنجم نشان دهنده قیمت پایه ای است که خود مدیر سیستم وارد کرده است و در ردیف ششم نشان دهنده مهلت هر کالا در حراجی می باشد.
از ردیف هفتم تا نهم سال ثبت و ماه ثبت و روز ثبت می باشد که دراین قسمت با وارد کردن هر جنس خود سیستم تاریخ ورود کالا را وارد جدول می کند.
در ردیف دهم شماره برنده می باشد که در این قسمت فقط شماره افرادی که در حراجی برنده شده اند را در این ردیف می نویسد و مدیر سایت می تواند افرادی که برنده شده اند را در این قسمت می تواند مشاهده کند.
در ردیف یازدهم نام برنده می باشد در این قسمت نام کسی که برنده شده است آورده می شود ویکی از مزایای این مرحله این است که کسی به جز مدیر سیستم نمی تواند بفهمد که چه کسی برنده شده است و هر کسی که فقط در حراجی برنده شده است در مرحله چهارم مطلع می گردد و اگر هیچ شخصی جنس را که مدیر سایت وارد کرده است مشتری ها روی آن قیمت نگذاشته باشند و مهلت آن به اتمام رسیده باشد بدون برنده تمام می شود و مدیر سیستم می تواند آن را حذف و یا قیمت و یا مهلت آن را ویرایش کند.
در ردیف دوازدهم قیمت نهایی که در حراجی برنده شده را نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.