مقاله تأثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و غلظت نیترات غده دو رقم پیاز در اصفهان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و غلظت نیترات غده دو رقم پیاز در اصفهان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و غلظت نیترات غده دو رقم پیاز در اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و غلظت نیترات غده دو رقم پیاز در اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و غلظت نیترات غده دو رقم پیاز در اصفهان :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

مصرف نابهنگام و یا بیش از حد نیاز نیتروژن به ویژه در اواخر دوره رشد پیاز سبب تجمع غیر معمول ازت غیرپروتئینی یا همان نیترات در غده گردیده که مصرف آن در این شرایط از نظر سلامت جامعه دچار اشکال است. لذا اعمال مدیریت صحیح کاربرد نیتروژن از جایگاه ویژه ای جهت دستیابی به عملکرد بالا و کسب حداکثر سود ضمن رعایت حد مجاز غلظت نیترات در غده و اطمینان از سلامت مصرف آن برخوردار است. در این راستا پژوهشی با هدف بررسی تأثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر روی دو رقم پیاز قرمز آذرشهر و توده محلی سوئیت اسپانیش در مهرماه سال ۱۳۸۵ در محل ایستگاه تحقیقات کشاورزی رودشت متعلق به مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان طراحی و در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی به صورت کرت های یک بار خرد شده در ، سه تکرار اجرا گردید. کرتهای فرعی دو رقم فوق الذکر و کرت های اصلی مقادیر مختلف نیتروژن شامل صفر، ۷۵ ، ۱۵۰ ، ۲۲۵ ، ۳۰۰، ۳۷۵ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار بود. مصرف نیتروژن در سه مرحله به صورت سرک و شروع آن ۲۰ روز پس از کشت و به میزان ۴۰ درصد مقدار نیتروژن پیش بینی شده در هر تیمار از منبع اوره و برای کل فصل رشد بود و دو نوبت سرک بعدی هر کدام به فاصله یک ماه از سرک اول و دوم و ۳۰ درصد میزان کل در نوبت دوم از منبع نیترات آمونیوم و ۳۰ درصد میزان کل در نوبت سوم نیز از منبع نیترات آمونیوم بود. شاخص های مورد اندازه گیری عبارت از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک قبل و بعد از اجرای طرح، خصوصیات شیمیایی آب آبیاری مورد استفاده، عملکرد غده پیاز، غلظت نیترات موجود در غده ، نیتروژن کل، درصد ماده خشک، درصد کل جامدات محلولTSS)و درصد غده از نظر اندازه (قطر ) در سه گروه کوچک (کمتر از پنج سانتیمتر ) ، متوسط ( پنج تا هفت سانتیمتر ) و درشت ( بیشتر از هفت سانتیمتر) بود . نتایج آزمایش نشان داد اثر اصلی مقادیر مختلف نیتروژن بر میزان عملکرد و غلظت نیترات غده و اندازه غده معنی دار بوده است لکن تاثیر آنها بر وزن خشک ودرصد مواد جامد محلولTSS غده معنی دار نبود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.