مقاله اجزاء تشکیل دهنده مواد آلی طبیعی در آب آشامیدنی و اثرات بهداشتی آنها


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اجزاء تشکیل دهنده مواد آلی طبیعی در آب آشامیدنی و اثرات بهداشتی آنها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اجزاء تشکیل دهنده مواد آلی طبیعی در آب آشامیدنی و اثرات بهداشتی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اجزاء تشکیل دهنده مواد آلی طبیعی در آب آشامیدنی و اثرات بهداشتی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اجزاء تشکیل دهنده مواد آلی طبیعی در آب آشامیدنی و اثرات بهداشتی آنها :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

بیش از ۲۰-۱۰ سال است که مقدار مواد آلی طبیعی (NOM) در آب‌های خام در بسیاری از مناطق افزایش یافته است. این مواد گستره وسیعی از مواد را از آلفاتیک‌های رنگی تا آروماتیک‌ها را در بر می‌گیرند و از ترکیبات شیمیایی و اندازه‌های ملکولی متفاوت تشکیل شده‌اند. مقدار آن در آب بستگی به شرایط آب و هوایی، هیدرولیکی و فاکتورهای محیطی دارد. NOM سبب مشکلات بسیاری در فرایندهای تصفیه آب آشامیدنی می‌شود. این مشکلات عبارتند از: ۱- تاثیر منفی بر روی کیفیت آب توسط رنگ، مزه و بو۲- افزایش دوز مواد منعقد کننده و گندزداها (که به ترتیب سبب افزایش لجن و تشکیل محصولات مضر جانبی گندزدایی)۳- افزایش رشد بیولوژیکی در سیستم اختلاط ۴- افزایش سطح فلزات سنگین پیچیده و مواد آلی آلوده کننده جذب شده بطور کلی مواد آلی طبیعی که از منابع طبیعی و مصنوعی وارد آب می‌شوند و به علت ویژگی‌های خاص از جمله ایجاد بو و مزه نامطبوع، واکنش با کلر و تشکیل فرآورده های جانبی گندزدایی، که اغلب سرطان‌زا می‌باشند و نیز عدم امکان حذف کامل در تصفیه متداول آب، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. به این دلایل در سال‌های اخیر مواد آلی طبیعی و حذف آنها از اولویت‌های بهداشتی آب‌های آشامیدنی محسوب می‌شوند. در مقاله حاضر علاوه بر بررسی دسته‌های مختلف این گروه از مواد، اثرات و اهمیت بهداشتی آنها در صورت حضور در آب آشامیدنی شرح داده خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.